Apple reparatie Eersel

Wij repareren uw Apple apparatuur zoals u mag verwachten:

Geen wachttijden reparatie binnen 24 uur Geen onderzoekskosten Originele Apple onderdelen 100% Gecertificeerd Personeel min. 1 Jaar garantie op uw reparatie

Bij Startgoed Computers kunt u zowel met als zonder afspraak altijd terecht. Aan onze inname balie zullen wij altijd samen met u een diagnose stellen. Kleine reparaties kunnen dan ook direct worden uitgevoerd.U krijgt altijd een prijsindicatie vooraf. Woont u binnen een straal van 30km,is reparatie op locatie in veel gevallen mogelijk .

Startgoed Computers is gespecialiseerd in het repareren van alle Apple reparaties in Eersel, waaronder iMacs en MacBooks. Wij zorgen er altijd voor dat u met een gerust hart verder kunt waar u bent gebleven, en dat binnen 24 uur met originele onderdelen. U krijgt altijd van tevoren te horen wat de reparatie kost. Stuurt u ons een e-mail, kunnen wij u een prijsopgave sturen voor uw Apple Reparatie in Eersel, die vervolgens geaccepteerd kan worden of niet. Wordt de offerte geaccepteerd, gaan we over op reparatie en kunt u voor u het weet weer met een gerust hart verder.

Mac reparatie en upgrades in Eersel

Enkele van onze reparaties
Macbook reparatie:
Macbook scherm vervangen
Macbook batterij vervangen
Macbook toetsenbord vervangen
Macbook waterschade reparatie

iMac reparatie:
iMac scherm reparatie

Enkele van onze upgrades
MacBook upgrade:
MacBook RAM upgrade
MacBook SSD upgrade
iMac upgrade:
iMac RAM upgrade
iMac SSD upgrade

Mac kapot in Eersel

Hét adres voor een goede, betrouwbare en professionele Apple reparatie Eersel. Neem contact met ons op en (in de gunstigste gevallen) heeft u binnen 48 uur uw apparaat alweer gerepareerd terug. Ook heeft u standaard 2 jaar garantie op alle reparaties. Apple reparatie Eersel met uitsluitend originele onderdelen!

iMac Reparatie Eersel

Uw iMac is kapot en u moet snel verder? Geen enkel probleem voor Startgoed Computers. Startgoed is gespecialiseerd in iMac en MacBook reparaties. Door onze jarenlange ervaring in het repareren van Apple hard- en software kan Startgoed uw apparaat uitstekend repareren. Wij gebruiken altijd originele onderdelen, waardoor u er zeker van kunt zijn dat alles weer werkt zoals het hoort. Apple Reparatie in Eersel is voor ons ook geen enkel probleem. Door onze gunstige ligging en onze reparatie op locatie service, is er altijd een passende oplossing.

Refurbished MacBooks & Refurbished iMac’s

Bent u bang dat uw mac niet meer te repareren is en bent u opzoek naar een refubished iMac of refurbished MacBook? Ook dan kunt u bij ons terecht. Bekijk onze webshop of kom even langs in onze vestiging waar wij alles op voorraad hebben.

MacBook reparatie Eersel

Uw Macbook is kapot en u moet snel verder? Geen enkel probleem voor Startgoed Computers. Startgoed is gespecialiseerd in iMac en MacBook reparaties. Door onze jarenlange ervaring in het repareren van Apple hard- en software kan Startgoed uw apparaat uitstekend repareren. Wij gebruiken altijd originele onderdelen, waardoor u er zeker van kunt zijn dat alles weer werkt zoals het hoort. Apple reparatie in Eersel is voor ons ook geen enkel probleem. Door onze gunstige ligging en onze reparatie op locatie service, is er altijd een passende oplossing.


Alle Mac reparaties worden binnen 48 uur uitgevoerd, zodat u snel weer aan de slag kunt!

Reparatie aanvraag of overige vragen

Vul onderstaand formulier in of neem telefonisch met ons contact op via 040 – 218 33 88

Offerte aanvragen
(Voorbeeld: Macbook Air A1465 of iMac 27inch dun model 2017)