Apple reparatie Helmond

Hét adres voor een goede, betrouwbare en professionele Apple reparatie Helmond. Neem contact met ons op en binnen 48 uur heeft u uw apparaat al weer gerepareerd terug. Ook heeft u standaard 2 jaar garantie op alle reparaties. Apple reparatie Helmond met uitsluitend originele onderdelen!

MacBook en iMac reparatie Helmond

Uw iMac is kapot en u moet snel verder? Geen enkel probleem voor Startgoed Computers. Startgoed is gespecialiseerd in iMac en MacBook reparaties. Door onze jarenlange ervaring in het repareren van Apple hard- en software kan Startgoed uw apparaat uitstekend repareren. Wij gebruiken altijd originele onderdelen, waardoor u er zeker van kunt zijn dat alles weer werkt zoals het hoort. Apple Reparatie Helmond is voor ons ook geen enkel probleem. Door onze gunstige ligging en onze reparatie op locatie service, is er altijd een passende oplossing.

Alle reparaties worden binnen 48 uur uitgevoerd, zodat u snel weer aan de slag kunt! Apple iMac Reparatie Helmond

Enkele van onze reparaties 
Macbook reparatie:
Macbook scherm vervangen
Macbook batterij vervangen
Macbook toetsenbord vervangen
Macbook waterschade reparatie

iMac reparatie:
iMac scherm reparatie

Enkele van onze upgrades
iMac en Macbook RAM upgrade
iMac en Macbook SSD upgrade

 

Startgoed Computers is gespecialiseerd in het repareren van alle Apple reparaties in Helmond, waaronder iMacs en MacBooks. Wij zorgen er altijd voor dat u met een gerust hart verder kunt waar u bent gebleven, en dat binnen 24 uur met originele onderdelen. U krijgt altijd van tevoren te weten wat de reparatie kost. Stuurt u ons een e-mail kunnen wij u ook een offerte sturen, voor uw Apple Reparatie in Helmond die vervolgens geaccepteerd kan worden. Wordt de offerte geaccepteerd gaan we over op reparatie en kunt u voor u het weet weer met een gerust hart verder.

Reparatie aanmelden

Offerte aanvragen
(Voorbeeld: Macbook Air A1465 of iMac 27inch dun model 2017)