Apple reparatie Uden

Bij Startgoed Computers kunt u zowel met als zonder afspraak altijd terecht. Aan onze inname balie zullen wij altijd samen met u een diagnose uitvoeren. Kleine reparaties kunnen dan ook direct worden uitgevoerd.U krijgt altijd een offerte vooraf en mocht u een zakelijke klant zijn,is reparatie op locatie in veel gevallen mogelijk (Zakelijk Min 3 werkplekken).

Startgoed Computers is gespecialiseerd in het repareren van alle Apple reparaties in Uden, waaronder iMacs en MacBooks. Wij zorgen er altijd voor dat u met een gerust hart verder kunt waar u bent gebleven, en dat binnen 24 uur met originele onderdelen. U krijgt altijd van tevoren te weten wat de reparatie kost. Stuurt u ons een e-mail kunnen wij u ook een offerte sturen, voor uw Apple Reparatie in Uden die vervolgens geaccepteerd kan worden. Wordt de offerte geaccepteerd gaan we over op reparatie en kunt u voor u het weet weer met een gerust hart verder.

iMac of Macbook reparatie Uden

Enkele van onze reparaties 
Macbook reparatie:
Macbook scherm vervangen
Macbook batterij vervangen
Macbook toetsenbord vervangen
Macbook waterschade reparatie

iMac reparatie:
iMac scherm reparatie

Enkele van onze upgrades
iMac en Macbook RAM upgrade
iMac en Macbook SSD upgrade

Hét adres voor een goede, betrouwbare en professionele Apple reparatie Uden. Neem contact met ons op en binnen 48 uur heeft u uw apparaat al weer gerepareerd terug. Ook heeft u standaard 2 jaar garantie op alle reparaties. Apple reparatie Uden met uitsluitend originele onderdelen!

Apple Reparatie Uden 

Offerte aanvragen
(Voorbeeld: Macbook Air A1465 of iMac 27inch dun model 2017)