Apple reparatie Uden

/Apple reparatie Uden
Apple reparatie Uden2019-08-14T11:30:58+02:00

Apple reparatie Uden

Wij repareren uw Apple apparatuur zoals u mag verwachten:

Geen wachttijden reparatie binnen 24 uur  ​Geen onderzoekskosten ​Originele Apple onderdelen​100% Gecertificeerd Personeel ​min. 1 Jaar garantie op uw reparatie

Bij Startgoed Computers kunt u zowel met als zonder afspraak altijd terecht. Aan onze inname balie zullen wij altijd samen met u een diagnose uitvoeren. Kleine reparaties kunnen dan ook direct worden uitgevoerd.U krijgt altijd een offerte vooraf en mocht u een zakelijke klant zijn,is reparatie op locatie in veel gevallen mogelijk (Zakelijk Min 3 werkplekken).

Startgoed Computers is gespecialiseerd in het repareren van alle Apple reparaties in Uden, waaronder iMacs en MacBooks. Wij zorgen er altijd voor dat u met een gerust hart verder kunt waar u bent gebleven, en dat binnen 24 uur met originele onderdelen. U krijgt altijd van tevoren te weten wat de reparatie kost. Stuurt u ons een e-mail kunnen wij u ook een offerte sturen, voor uw Apple Reparatie in Uden die vervolgens geaccepteerd kan worden. Wordt de offerte geaccepteerd gaan we over op reparatie en kunt u voor u het weet weer met een gerust hart verder.

iMac reparatie Uden

Enkele van onze reparaties 
Macbook reparatie:
Macbook scherm vervangen
Macbook batterij vervangen
Macbook toetsenbord vervangen
Macbook waterschade reparatie

iMac reparatie:
iMac scherm reparatie

Enkele van onze upgrades
iMac en Macbook RAM upgrade
iMac en Macbook SSD upgrade

 

iMac kapot, en u woont in Uden? Geen probleem!

Hét adres voor een goede, betrouwbare en professionele Apple reparatie Uden. Neem contact met ons op en binnen 48 uur heeft u uw apparaat al weer gerepareerd terug. Ook heeft u standaard 2 jaar garantie op alle reparaties. Apple reparatie Uden met uitsluitend originele onderdelen!

iMac Reparatie Uden 

Uw iMac is kapot en u moet snel verder? Geen enkel probleem voor Startgoed Computers. Startgoed is gespecialiseerd in iMac en MacBook reparaties. Door onze jarenlange ervaring in het repareren van Apple hard- en software kan Startgoed uw apparaat uitstekend repareren. Wij gebruiken altijd originele onderdelen, waardoor u er zeker van kunt zijn dat alles weer werkt zoals het hoort. Apple Reparatie Uden is voor ons ook geen enkel probleem. Door onze gunstige ligging en onze reparatie op locatie service, is er altijd een passende oplossing.

Alle iMac reparaties worden binnen 48 uur uitgevoerd, zodat u snel weer aan de slag kunt!

MacBook reparatie Uden

Macbook kapot, en u woont in Uden? Geen probleem!

Hét adres voor een goede, betrouwbare en professionele Apple reparatie Uden. Neem contact met ons op en binnen 48 uur heeft u uw apparaat al weer gerepareerd terug. Ook heeft u standaard 2 jaar garantie op alle reparaties. Apple reparatie Uden met uitsluitend originele onderdelen!

Macbook Reparatie Uden

Uw iMac is kapot en u moet snel verder? Geen enkel probleem voor Startgoed Computers. Startgoed is gespecialiseerd in iMac en MacBook reparaties. Door onze jarenlange ervaring in het repareren van Apple hard- en software kan Startgoed uw apparaat uitstekend repareren. Wij gebruiken altijd originele onderdelen, waardoor u er zeker van kunt zijn dat alles weer werkt zoals het hoort. Apple Reparatie in Uden is voor ons ook geen enkel probleem. Door onze gunstige ligging en onze reparatie op locatie service, is er altijd een passende oplossing.

Alle MacBook reparaties worden binnen 48 uur uitgevoerd, zodat u snel weer aan de slag kunt!

Bent u op zoek naar een Refurbished Macbook in Uden bent u bij Startgoed Computers aan het juiste adres. Waarom ?

2 jaar garantie op uw refurbished Macbook & 1 jaar garantie op accu.Eigen voorraad Refurbished Apple Macbooks & Showroom met diverse kant en klare refurbished Apple Macbooks.Inruilen van uw oude Macbook is altijd mogelijk 

Bent u op zoek naar een Refurbished iMac in Uden dan bent u bij Startgoed Computers aan het juiste adres. Waarom ?

Min 1 jaar garantie op uw Refurbished iMacEigen voorraad met diverse refurbished Apple iMac modellenInruilen van uw oude iMac is altijd mogelijk

Reparatie aanvraag of overige vragen

Offerte aanvragen
(Voorbeeld: Macbook Air A1465 of iMac 27inch dun model 2017)

Kom langs in onze vestiging

Stuur het naar ons op

Reparatie bij jouw op locatie