Apple reparatie Valkenswaard

/Apple reparatie Valkenswaard
Apple reparatie Valkenswaard2019-08-14T11:39:44+02:00

Apple reparatie Valkenswaard

Wij repareren uw Apple apparatuur zoals u mag verwachten:

Geen wachttijden reparatie binnen 24 uur

Geen onderzoekskosten

Originele Apple onderdelen

100% Gecertificeerd Personeel

min. 1 Jaar garantie op uw reparatie

Bij Startgoed Computers kunt u zowel met als zonder afspraak altijd terecht. Aan onze inname balie zullen wij altijd samen met u een diagnose uitvoeren. Kleine reparaties kunnen dan ook direct worden uitgevoerd.U krijgt altijd een offerte vooraf en mocht u een zakelijke klant zijn,is reparatie op locatie in veel gevallen mogelijk (Zakelijk Min 3 werkplekken).

iMac kapot, en u woont in Valkenswaard ? Geen probleem!

Hét adres voor een goede, betrouwbare en professionele Apple reparatie Valkenswaard. Neem contact met ons op en binnen 48 uur heeft u uw apparaat al weer gerepareerd terug.Ook heeft u standaard 2 jaar garantie op alle reparaties. Apple reparatie Valkenswaard met uitsluitend originele onderdelen!

iMac Reparatie Valkenswaard

Enkele van onze reparaties 
Macbook reparatie:
Macbook scherm vervangen
Macbook batterij vervangen
Macbook toetsenbord vervangen
Macbook waterschade reparatie

iMac reparatie:
iMac scherm reparatie

Enkele van onze upgrades
iMac en Macbook RAM upgrade
iMac en Macbook SSD upgrade

Uw iMac is kapot en u moet snel verder? Geen enkel probleem voor Startgoed Computers. Startgoed is gespecialiseerd in iMac en MacBook reparaties. Door onze jarenlange ervaring in het repareren van Apple hard- en software kan Startgoed uw apparaat uitstekend repareren. Wij gebruiken altijd originele onderdelen, waardoor u er zeker van kunt zijn dat alles weer werkt zoals het hoort. Apple Reparatie Valkenswaard is voor ons ook geen enkel probleem. Door onze gunstige ligging en onze reparatie op locatie service, is er altijd een passende oplossing.

Alle reparaties worden binnen 24 uur uitgevoerd, zodat u snel weer aan de slag kunt!

Apple Reparatie Valkenswaard

Startgoed Computers is gespecialiseerd in het repareren van alle Apple reparaties in Valkenswaard, waaronder iMacs en MacBooks.Wij zorgen er altijd voor dat u met een gerust hart verder kunt waar u bent gebleven, en dat binnen 24 uur met originele onderdelen.U krijgt altijd van tevoren te weten wat de reparatie kost. Stuurt u ons een e-mail kunnen wij u ook een offerte sturen, voor uw Apple Reparatie in Valkenwaard die vervolgens geaccepteerd kan worden.Wordt de offerte geaccepteerd gaan we over op reparatie en kunt u voor u het weet weer met een gerust hart verder.

Reparatie aanmelden

Offerte aanvragen
(Voorbeeld: Macbook Air A1465 of iMac 27inch dun model 2017)

Kom langs in onze vestiging

Stuur het naar ons op

Reparatie bij jouw op locatie