HDD reparatie of upgrade

Ga direct naar meer informatie over uw reparatie of upgrade:

Apple HDD crash, Apple harde schijf reparatie / data recovery.

Geen paniek! Dat is in dit geval het belangrijkste wat u kunt doen. Ga níet proberen uw iMac diverse malen te herstarten. Ook géén resets via ALT CMD P R uit te voeren u maakt het alleen maar erger.Een harde schijf is een heel gevoelig en cruciaal onderdeel in uw iMac of MacBook. Dit is namelijk, naast de processor, het hart van uw systeem. Al uw data staat op de harde schijf. Het is dus belangrijk om te back-uppen om zo stress situaties te voorkomen.

Harde schijf Apple MacBook demonteren voor data recovery

Apple harde schijf kapot

Harde schijf Apple iMac demonteren voor data recovery

Apple harde schijf reparatie

Krijgt u bij het inschakelen van uw Apple device een error melding of een envelopje in beeld? Dan hebben we het over een HDD probleem in de iMac of MacBook. Zet u uw systeem aan, en hoort u een schurend of krakend geluid? Dan komt dit uit de harde schijf (HDD). Start uw systeem langzaam of niet meer op? Dan moeten we eerst kijken wat er met uw harde schijf aan de hand is. Gelukkig bent u op onze website terecht gekomen, dus dat zit alvast goed. Nu gaan we u verder helpen om het probleem op te lossen.

Schurend of krakend geluid?

Zet de iMac zo snel mogelijk uit! Een harde schijf heeft een motor en schijfkoppen welke over elkaar bewegen en continu op hoge toeren draaien. Het in- en uitschakelen van het systeem kan er voor zorgen dat de koppen vast slaan. U bent dan aangewezen op professioneel data recovery bedrijven, welke extreem duur zijn. Kom met de iMac of MacBook met gepaste spoed naar ons toe en blijf rustig. Het is tijd voor een Apple harde schijf reparatie.

Als u bij ons aan de balie wordt geholpen, gaan we direct actie ondernemen en halen we de harde schijf uit uw MacBook of iMac. We sluiten de harde schijf  aan op een professionele server, welke gemaakt is voor het herstellen en back-uppen van data. Als we de data aan kunnen, zullen we deze direct naar een back-up server overzetten en daar alvast voor u veilig stellen. Daarna leggen wij u direct uit hoe we een SSD in uw iMac of MacBook kunnen plaatsen. Een gewone harde schijf (HDD) wordt niet meer door ons geplaatst. De tijd van harde schijven in een MacBook of iMac is voorbij en veel te riskant voor uw data.

Wij staan er op diverse internet fora om bekend, hoe goed wij data kunnen terughalen en voor u over kunnen zetten. Voor Apple harde schijf reparatie komt u gewoon langs bij Startgoed Computers. Mocht het echt helemaal hardware matig in de HDD fout zitten zijn wij officieel partner van Stellar Data Recovery en kunnen wij uw data daar in een laboratorium laten herstellen. Wist u tevens dat bij bijv. valschade of schade aan externe harde schijven u dit in veel gevallen kunt verhalen via uw inboedel verzekering? Onze klantenservice kan u hier mee begeleiden.