Mac Mini reparaties

/Mac Mini reparaties
Mac Mini reparaties2019-06-19T17:13:04+02:00

Mac Mini reparaties 

Bij startgoed Computers voeren wij diverse reparaties uit aan de Mac Mini :

Moederbord reparatie Mac Mini 

Alle reparaties met bord problemen voeren wij uit, of het nu tot chip level is of het compleet vervangen van het moederbord niets is voor ons te gek.
Hoog slagingspercentage en alles op basis van no cure no pay.
Bord reparaties kunnen ooit wat langer duren maar dan is de kans van slagen ook heel groot.

Harde schijf reparatie Mac Mini

Helaas hebben veel oudere Mac Mini’s nog de oude schijven in het systeem zitten, na ongeveer 5 jaar zult u merken dat deze erg traag beginnen te worden.
Vaak komen mensen binnen met het welbekende verbodsbord in het scherm langs maar dan is de schijf vaak al niet meer te redden.
natuurlijk kunnen wij er voor u een nieuwe inzetten, al adviseren wij om direct dan de SSD Upgrade Mac mini uit te voeren. Hierover vind u meer op onze website onder het menu upgrades.
Tevens voeren wij Data recovery Mac mini uit, dus in veel gevallen kunnen wij ook van een defecte harde schijf uit de Mac Mini toch de data nog terug halen.

Ventilator reparatie Mac Mini

Heeft uw mac mini tijdens het opstarten last van een ratelend geluid of een schurend geluid dan is er een grote kans dat de ventilator defect is.
Dit is gelukkig geen moeilijke reparatie en vaak is deze reparatie klaar terwijl u wacht.
Tevens kan het zijn dat uw Mac Mini wel gewoon opstart maar na verloop van tijd uitvalt, dit komt vaak omdat de koeling dan niet in orde is doordat de ventilator helemaal niet meer draait.

Voeding reparatie Mac Mini 

Gaat de Mac Mini helemaal niet meer aan dan kan het zo zijn dat de voeding defect is, Geen probleem deze zijn gelukkig origineel nog goed leverbaar en kunnen wij voor u vervangen.

Mac Mini