MacBook reparatie

De enige Apple MacBook reparatie in Brabant met originele onderdelen en garantie op elke reparatie
macbook reparatie

Wilt u een MacBook reparatie uit laten voeren op een model vanaf 2009 dan kunnen wij u dezelfde dag helpen. Bent u in het bezit van een oudere MacBook dan dient u eerst even contact met ons op te nemen. Deze MacBooks kunnen wij namelijk alleen repareren wanneer deze onderdelen door de fabrikant geleverd kunnen worden. Onze reparateurs beschikken over de juiste ervaring, kennis en papieren. Voor een MacBook reparatie bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wij maken uitsluitend gebruik van originele Apple onderdelen. Hierdoor kunnen wij altijd minimaal één jaar garantie geven op de door ons uitgevoerde reparatie. In de meeste gevallen is dit zelfs twee jaar. Door onze uitgebreide deskundigheid kunt u er van uit gaan dat de reparatie aan uw MacBook uitstekend wordt uitgevoerd.

Onze Macbook reparaties:

MacBook moederbord reparatie

Onverklaarbare problemen, uitvallen, hitte problemen en voedingsproblemen. Dit zijn vaak moederbord gerelateerde problemen, die voor ons relatief eenvoudig op te lossen zijn. Wij kunnen solderen tot op SMD niveau. Veel reparateurs geven aan dat moederbord reparaties niet kunnen worden uitgevoerd. Wij kunnen het moederbord van iedere MacBook repareren dus wij bewijzen u graag het tegendeel!

MacBook moederbord reparatie >>

MacBook videokaart reparatie

Videokaart reparaties zijn ook mogelijk bij de MacBook Pro. Laat u niet van de wijs brengen door vreemde verhalen en laat uw MacBook Pro vakkundig repareren! Bij reparatie aan de MacBook Pro gaan wij heel anders te werk als andere MacBook reparaties. Bij de MacBooks van 2011 (15- en 17 inch), is de videokaart een veelvoorkomend probleem. Gelukkig kunnen wij dit oplossen.

MacBook videokaart reparatie >>

macbook reparatie eindhovenmacbook reparerenreparatie van macbook

MacBook stuk en kunt u deze niet langer dan een dag missen? Maakt u zich niet druk, wij repareren uw MacBook dezelfde dag! Hierdoor bent u uw computer nooit lang kwijt en kunt u weer verder waar u gebleven was. Bij de meeste MacBook reparaties is het zelfs mogelijk om erop te wachten.

Mocht u toch zelf aan de slag willen, bekijk dan nog even onderstaande video. Wellicht laat u het, na het zien van de video, liever aan ons over (bij ons behoud u ook nog eens de fabrieksgarantie en dat is niet zo als u zelf aan de slag gaat).

Neem gerust contact met ons op over een MacBook reparatie of upgrade. Wij zijn iedere werkdag open van 09:00 uur tot 18.00 uur.

Lees hier meer informatie over welke MacBook het beste bij u past.

Geen afspraak nodig dat is het voordeel van eigen voorraad, dan is het in de meeste gevallen klaar terwijl u wacht!

Reparatie aanmelden homepagina v2