iMac reparatie

imac reparatie eindhovenDe enige Apple iMac reparatie in Brabant met originele onderdelen en garantie op elke reparatie

Wil je een iMac reparatie uit laten voeren op een model vanaf 2009 dan kunnen wij jou dezelfde dag helpen. Ben je in het bezit van een oudere iMac dan dien je eerst even contact met ons op te nemen. Deze iMac’s kunnen wij namelijk alleen repareren wanneer deze onderdelen door de fabrikant geleverd kunnen worden. Onze reparateurs beschikken over de juiste ervaring, kennis en papieren. Voor een iMac reparatie ben je bij ons dus aan het juiste adres. Wij voeren ook iMac reparaties uit op locatie, met behulp van onze mobiele werkplaats. Je kunt natuurlijk ook bij onze werkplaats in Eindhoven langskomen voor jouw iMac reparatie. Wij maken uitsluitend gebruik van originele Apple onderdelen. Hierdoor kunnen wij altijd minimaal één jaar garantie geven op de door ons uitgevoerde reparatie. In de meeste gevallen is dit zelfs twee jaar. Door onze uitgebreide deskundigheid kun je er van uit gaan dat jouw reparatie uitstekend wordt uitgevoerd.

Onze iMac reparaties:

iMac scherm vervangen

Startgoed kan in bijna alle gevallen jouw scherm repareren. Is de glasplaat van jouw iMac gebarsten of ziet je strepen en blokjes op het beeldscherm verschijnen? Dan helpen wij je graag verder met de reparatie van jouw iMac scherm. Wij hebben alle benodigde onderdelen standaard op voorraad waardoor we de reparatie van jouw iMac scherm binnen 24 uur kunnen uitvoeren en in de meeste gevallen is de reparatie klaar terwijl je wacht. Bij alle modellen vanaf 2009 kunnen wij snel een nieuw scherm leveren en plaatsen. Denk hierbij aan de 21,5 inch en de 27 inch modellen.

iMac scherm vervangen >>

iMac behuizing reparatie

Bij een iMac die een keer gevallen is en waarvan de behuizing is gedeukt / waarvan de behuizing niet meer netjes is, kunnen wij de gehele behuizing van jouw iMac vervangen.
Dit is een ingrijpende reparatie, waardoor jouw gehele behuizing weer zo goed als nieuw wordt. Houd er rekening mee dat deze reparatie iets langer kan duren dan de meeste andere reparaties. Laat een iMac behuizing reparatie uitvoeren door ons! Als de behuizing niet meer netjes is, er een paar deuken op zitten, of er is iets anders mee aan de hand, wij repareren jouw iMac en zorgen er voor dat deze binnen afzienbare tijd weer zo goed als nieuw is! Onze kennis en ervaring zorgt er voor dat de reparatie goed wordt uitgevoerd. Wij plaatsen altijd een behuizing die nieuw en origineel is, tenzij anders aangegeven. Ons deskundig personeel voert de iMac behuizing reparatie snel en nauwkeurig uit. Je hoeft je geen zorgen te maken voor verrassingen achteraf. Besluit je om een iMac behuizing reparatie te laten uit voeren, is deze vaak al weer binnen 24 uur klaar. Hierdoor kun je snel weer aan de slag met jouw iMac.

iMac behuizing repareren >>

iMac glasplaat reparatie

Een gebroken glasplaat bij een iMac is gelukkig eenvoudig op te lossen. Bij de modellen tot 2011 is dit namelijk een los onderdeel. Hierdoor blijft de prijs van de reparatie binnen de perken en is het probleem in de meeste gevallen snel opgelost.  Het breken of beschadigen van de glasplaat van de iMac is erg vervelend. Vaak komt dit voor na een val of een stoot tegen het scherm aan. Heb je geluk en is het scherm niet beschadigd, dan kun je bij ons de glasplaat laten vervangen. Wij zorgen ervoor dat de iMac er weer als nieuw uit ziet met onze iMac glasplaat reparatie.

iMac glasplaat repareren >>

iMac harde schijf reparatie

Of de harde schijf van jouw iMac nu kapot is, het systeem niet meer start, of bij een ander probleem met de harde schijf kunnen wij je uitstekend helpen. Wij helpen met Data Recovery, een upgrade naar een SSD of een herinstallatie van houw systeem. Het repareren van de oude HDD raden wij niet aan. Het is namelijk slimmer om een nieuwe SSD in de iMac te plaatsen. Bij een upgrade naar een SSD wordt jouw iMac bovendien een stuk sneller dan hij was, in de meeste gevallen tot ongeveer tien keer zo snel dan met een reguliere harde schijf.

iMac harde schijf repareren >>

iMac inverter reparatie

Heb je last van een knipperend scherm of uitvallen van het scherm? Dan is de kans groot dat de inverter van jouw iMac defect is. Dit is een probleem dat kan voorkomen bij alle iMacs van 2009 tot 2011. Na deze reparatie kun je gewoon weer verder waar je gebleven was, alleen dan zonder het knipperen of uitvallen.  Wij krijgen met enige regelmaat mensen aan onze balie die binnen komen met de melding mijn scherm is kapot. Wat we veel hoorden: “Eerst begon het iMac beeldscherm nog te knipperen en toen was mijn scherm kapot.” In een flink aantal gevallen is het scherm helemaal niet kapot en gaan wij je nu enkele honderden euro’s besparen met onze iMac inverter reparatie.

iMac inventer repareren >>

iMac moederbord reparatie

Start jouw Apple niet meer op? Heel vaak wordt een Apple direct afgeschreven met de melding “het moederbord is kapot”, maar in veel gevallen zijn deze moederborden nog te maken. Onverklaarbare problemen, uitvallen, hitte problemen en voedingsproblemen. Dit zijn vaak moederbord gerelateerde problemen, die voor ons relatief eenvoudig op te lossen zijn. Wij kunnen solderen tot op SMD niveau. Veel reparateurs geven aan dat moederbord iMac reparaties niet kunnen worden uitgevoerd. Wij bewijzen je graag het tegendeel! Voor reparatie van jouw moederbord voor jouw iMac of MacBook, ben je bij ons aan het juiste adres. Want Startgoed repareert alle moederborden van jouw iMac of MacBook.

iMac moederbord repareren >>

iMac videokaart reparatie

Het meest voorkomende probleem bij de iMac is dat deze een defecte videokaart hebben. Symptomen hiervan zijn: Strepen in beeld, iMac start niet meer op, iMac blijft hangen op een wit scherm, iMac valt op de helft van het laden uit en start opnieuw op. Het repareren hiervan is voor Startgoed dan ook geen probleem. Wij solderen een nieuwe chip op de kaart waardoor de kaart in de meeste gevallen weer werkt. Biedt het opnieuw solderen geen uitkomst, is er zelfs de optie om een nieuwe videokaart te plaatsen.

  • Strepen in jouw iMac beeldscherm Jouw iMac vertoont direct na het opstarten verticale of horizontale strepen in het scherm. Deze strepen kunnen verspringen, verschillende kleuren hebben en lopen veelal van boven naar beneden over jouw iMac scherm.
  • De iMac start niet meer op Jouw iMac blijft hangen tijdens het opstarten van het Mac OS besturing systeem. De laadbalk gaat wel lopen maar precies op de helft, als deze de iMac videokaart activeert, spring hij weer naar het begin. Of de iMac begint wel met de laadbalk maar blijft continu herstarten.
  • Oververhitting van de iMac De iMac videokaart wordt heel warm waardoor de iMac begint te blazen en zichzelf  uitschakelt. Of de iMac begint te blazen maar blijft hangen op een zwart scherm. Allemaal bekende problemen voor een defecte videokaart in jouw iMac.


iMac videokaart repareren >>

iMac voeding reparatie

Gaat jouw iMac helemaal niet meer aan of valt deze onder zware belasting uit? Dan is de kans groot dat de voeding van je iMac kapot is. Een veel voorkomend probleem bij alle modellen iMac’s is dat de voeding defect is. Een slechte voeding kunt je vaak vooraf herkennen. Heb je iMac moeite met inschakelen of maakt deze een brommend geluid? Dan komt dit vaak door de voeding. Voor het vervangen van de voeding kun je gewoon met de iMac langskomen. Deze iMac voeding reparatie is binnen 24 uur uitgevoerd, en vaak zelfs terwijl je wacht.

iMac voeding repareren >>

imac reparatie schermimac reparerenimac reparatie

Voor al onze iMac reparaties geldt een doorlooptijd van ongeveer 24 uur. Hierdoor ben je jouw iMac nooit lang kwijt en kun je weer verder waar je gebleven bent!
Bij sommige iMac reparaties is het zelfs mogelijk om erop te wachten. Mocht je toch zelf aan de slag willen, bekijk dan nog even onderstaande video. Wellicht laat je het, na het zien van de video, liever aan ons over. (Bij ons behoud je ook nog eens de fabrieksgarantie)

Dat klinkt goed, ik zou graag een reparatie uit willen laten voeren!
Geen enkel probleem, wij zullen er voor zorgen dat jouw iMac reparatie snel en uitstekend wordt uitgevoerd. Kom langs bij onze werkplaats in Eindhoven of plan een afspraak in voor reparatie op locatie.

Neem gerust contact met ons op over jouw iMac reparatie. Wij zijn iedere werkdag open van 09:00 uur  tot 18.00.
Geen afspraak nodig dat is het voordeel van eigen voorraad, dan is het in de meeste gevallen klaar terwijl je wacht !

Reparatie aanmelden homepagina v2