iMac reparatie

imac reparatie eindhoven

De enige Apple iMac reparatie in Brabant met originele onderdelen en garantie op elke reparatie.

Wilt u een iMac reparatie uit laten voeren op een model vanaf 2009 dan kunnen wij u dezelfde dag nog helpen. Bent u in het bezit van een oudere iMac dan dient u eerst even contact met ons op te nemen. Deze iMac’s kunnen wij namelijk alleen repareren wanneer de benodigde onderdelen door de fabrikant geleverd kunnen worden. Onze reparateurs beschikken over de juiste ervaring, kennis en papieren. Voor een iMac reparatie bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wij voeren ook iMac reparaties uit op locatie, met behulp van onze mobiele werkplaats. U kunt natuurlijk ook bij onze werkplaats in Eindhoven langskomen voor uw iMac reparatie. Wij maken uitsluitend gebruik van originele Apple onderdelen. Hierdoor kunnen wij altijd minimaal één jaar garantie geven op de door ons uitgevoerde reparatie. In de meeste gevallen is dit zelfs twee jaar. Door onze uitgebreide deskundigheid kunt u ervan uit gaan dat uw reparatie uitstekend wordt uitgevoerd.

Onze iMac reparaties:

iMac scherm vervangen

Startgoed kan in bijna alle gevallen uw scherm repareren. Is de glasplaat van uw iMac gebarsten of ziet u strepen en blokjes op het beeldscherm verschijnen? Dan helpen wij u graag verder met de reparatie van uw iMac scherm. Wij hebben alle benodigde onderdelen vanaf iMac 2009 standaard op voorraad waardoor we de reparatie van uw iMac scherm binnen 24 uur kunnen uitvoeren en in de meeste gevallen is de reparatie klaar terwijl u wacht. Bij alle modellen vanaf 2009 kunnen wij snel een nieuw scherm leveren en plaatsen. Denk hierbij aan de 21,5 inch en de 27 inch modellen.

iMac scherm vervangen >>

iMac behuizing reparatie

Bij een iMac die een keer gevallen is en waarvan de behuizing is gedeukt / niet meer netjes is, kunnen wij de gehele behuizing van uw iMac vervangen.

Dit is een ingrijpende reparatie, waardoor de gehele behuizing van uw iMac weer zo goed als nieuw wordt. Houd er rekening mee dat deze reparatie iets langer kan duren dan de meeste andere reparaties. Als de behuizing niet meer netjes is, er een paar deuken op zitten of er is iets anders mee aan de hand, repareren wij uw iMac en zorgen ervoor dat deze in korte tijd weer zo goed als nieuw is! Onze kennis en ervaring zorgt er voor dat de reparatie goed wordt uitgevoerd. Wij plaatsen altijd een behuizing die nieuw en origineel is, tenzij anders aangegeven. Ons deskundig personeel voert de iMac behuizing reparatie snel en nauwkeurig uit. U hoeft zich geen zorgen te maken over verrassingen achteraf. Besluit u om een iMac behuizing reparatie te laten uitvoeren door ons, dan is deze vaak binnen 24 uur klaar. Hierdoor kunt u snel weer aan de slag met uw iMac. Laat een iMac behuizing reparatie uitvoeren door ons!
iMac behuizing repareren >>

iMac glasplaat reparatie

Het breken of beschadigen van de glasplaat van de iMac is erg vervelend. Vaak komt dit voor na een val of een stoot tegen het scherm aan. Als u geluk hebt en het scherm is niet beschadigd, dan kunt u bij ons de glasplaat laten vervangen. Een gebroken glasplaat bij een iMac is gelukkig eenvoudig op te lossen. Bij de modellen tot 2011 is dit namelijk een los onderdeel. Hierdoor blijft de reparatie betaalbaar en is het probleem in de meeste gevallen snel opgelost. Wij zorgen ervoor dat uw iMac er weer als nieuw uitziet met onze iMac glasplaat reparatie.

iMac glasplaat repareren >>

iMac harde schijf reparatie

Of de harde schijf van uw iMac nu kapot is, het systeem niet meer start of bij een ander probleem met de harde schijf kunnen wij u uitstekend helpen. Wij helpen met Data Recovery, een upgrade naar een SSD of een herinstallatie van uw systeem. Het repareren van de oude HDD raden wij niet aan. Het is namelijk slimmer om een nieuwe SSD in de iMac te plaatsen. Bij een upgrade naar een SSD wordt uw iMac bovendien een stuk sneller dan hij was, in de meeste gevallen tot ongeveer tien keer zo snel dan met een gewone harde schijf.

iMac harde schijf repareren >>

iMac inverter reparatie

Heeft u last van een knipperend scherm of het uitvallen van het scherm? Dan is de kans groot dat de inverter van uw iMac defect is. Dit is een probleem dat kan voor komen bij alle iMacs van 2009 tot 2011. Na deze reparatie kunt u gewoon weer verder waar u gebleven was, alleen dan zonder het knipperen of uitvallen. Wij krijgen met enige regelmaat mensen aan onze balie die binnen komen met de melding mijn scherm is kapot. Wat we veel horen: “Eerst begon het iMac beeldscherm nog te knipperen en toen was mijn scherm kapot.” In een flink aantal gevallen is het scherm helemaal niet kapot en gaan wij u enkele honderden euro’s besparen met onze iMac inverter reparatie.

iMac inventer repareren >>

iMac moederbord reparatie

Start uw iMac niet meer op? Heel vaak wordt een iMac direct afgeschreven met de melding “het moederbord is kapot”, maar in veel gevallen zijn deze moederborden nog te maken. Uitvallen, hitte problemen, voedingsproblemen en onverklaarbare problemen. Dit zijn vaak moederbord gerelateerde problemen, die voor ons relatief eenvoudig op te lossen zijn. Wij kunnen solderen tot op SMD niveau. Veel reparateurs geven aan dat moederbord iMac reparaties niet kunnen worden uitgevoerd. Wij bewijzen u graag het tegendeel! Voor reparatie van uw moederbord voor uw iMac of MacBook, bent u bij ons aan het juiste adres want Startgoed repareert alle moederborden van uw iMac of MacBook.

iMac moederbord repareren >>

iMac videokaart reparatie

Het meest voorkomende probleem bij de iMac is dat deze een defecte videokaart hebben. Symptomen hiervan zijn: strepen in beeld, iMac start niet meer op, iMac blijft hangen op een wit scherm, iMac valt op de helft van het laden uit en start opnieuw op. Het repareren hiervan is voor Startgoed dan ook geen probleem. Wij solderen een nieuwe chip op de kaart waardoor de kaart in de meeste gevallen weer werkt. Biedt het opnieuw solderen geen uitkomst dan is er zelfs de optie om een nieuwe videokaart te plaatsen.

  • Strepen in uw iMac beeldscherm: uw iMac vertoont direct na het opstarten verticale of horizontale strepen in het scherm. Deze strepen kunnen verspringen, verschillende kleuren hebben en lopen vaak van boven naar beneden over uw iMac scherm.
  • De iMac start niet meer op: uw iMac blijft hangen tijdens het opstarten van het Mac OS besturingssysteem. De laadbalk gaat wel lopen maar precies op de helft, als deze de iMac videokaart activeert, springt hij weer naar het begin. Een ander probleem kan zijn dat de iMac wel begint met de laadbalk, maar continu blijft herstarten.
  • Oververhitting van de iMac: de iMac videokaart wordt heel warm waardoor de iMac begint te blazen en zichzelf  uitschakelt of de iMac begint te blazen maar blijft hangen op een zwart scherm. Allemaal bekende problemen voor een defecte videokaart in uw iMac.


iMac videokaart repareren >>

iMac voeding reparatie

Gaat uw iMac helemaal niet meer aan of valt deze onder zware belasting uit? Dan is de kans groot dat de voeding van uw iMac kapot is. Een veel voorkomend probleem bij alle modellen iMac’s is dat de voeding defect is. Een slechte voeding kunt u vaak vooraf herkennen. Heeft uw iMac moeite met inschakelen of maakt deze een brommend geluid? Dan komt dit vaak door de voeding. Door het vervangen van de voeding kunt u gewoon met de iMac langskomen. Deze iMac voeding reparatie is binnen 24 uur uitgevoerd, en vaak zelfs terwijl u wacht.

iMac voeding repareren >>

imac reparatie schermimac reparerenimac reparatie

Voor al onze iMac reparaties geldt een doorlooptijd van ongeveer 24 uur. Hierdoor bent u uw iMac nooit lang kwijt en kunt u weer verder waar u gebleven was! Bij sommige iMac reparaties is het zelfs mogelijk om erop te wachten.

Dat klinkt goed, ik zou graag een reparatie uit willen laten voeren!
Geen enkel probleem, wij zullen er voor zorgen dat jouw iMac reparatie snel en uitstekend wordt uitgevoerd. Kom langs bij onze werkplaats in Eindhoven of plan een afspraak in voor reparatie op locatie.

Neem gerust contact met ons op over uw iMac reparatie. Wij zijn iedere werkdag open van 09:00 uur  tot 18.00.
Geen afspraak nodig dat is het voordeel van eigen voorraad, dan is het in de meeste gevallen klaar terwijl u wacht!

Reparatie aanmelden homepagina v2