Apple upgrades

Onze Mac specialisten beschikken over de juiste ervaring, kennis en papieren. Voor problemen of schade aan uw Mac bent u bij Startgoed aan het juiste adres! Wij werken ook op locatie, met behulp van onze mobiele werkplaats, waardoor we de upgrade ter plekke kunnen uitvoeren. Ook kunt u bij onze werkplaats in Eindhoven langskomen. Wij maken uitsluitend gebruik van originele Mac onderdelen. Hierdoor kunnen wij altijd minimaal één jaar garantie geven op de door ons uitgevoerde upgrade. In de meeste gevallen is dit zelfs twee jaar. Door onze uitgebreide deskundigheid kunt u ervan uitgaan dat de upgrade uitstekend wordt uitgevoerd.

Startgoed is bijzonder om de volgende redenen:

  • Klanten beoordelen ons met een 9,5 waarvan 100% ons aanbeveelt;
  • Gecertificeerd personeel;
  • 100% Originele onderdelen met behoud van fabrieksgarantie;
  • Altijd minimaal 1 jaar garantie op de uitgevoerde upgrades.
imac ssd upgrade

Bekijk hier onze iMac upgrades

macbook ssd upgrade

Bekijk hier onze MacBook upgrades

macmini ssd upgrade

Bekijk hier onze Mac Mini upgrades

Wat is een Apple SSD upgrade?

Veel mensen hebben nog een ouderwetse harde schijf oftewel HDD (hard disk drive) in hun Mac die vaak versleten is waardoor de machine langzamer wordt. Daar is nu een oplossing voor, met een SSD upgrade kunt u nog jaren van uw Apple systeem genieten, zonder dat u een nieuwe Mac hoeft aan te schaffen. Een mac SSD upgrade zorgt er voor dat uw Mac 20 tot 30 keer sneller wordt en weer mee kan met de huidige ontwikkelingen op het gebied van software.

Apple sneller maken?

RAM-geheugen wordt ook wel het werkgeheugen van uw Mac genoemd. Het is in iedere Mac aanwezig en wordt gebruikt als tijdelijke opslag van programma’s die actief/open staan. Daarnaast wordt het RAM-geheugen ook gebruikt om het systeem op te starten en het besturing systeem te laten draaien zodat u snel tussen verschillende applicaties kunt wisselen. Wanneer u een Mac RAM upgrade doorvoert zal de communicatie snelheid tussen de processor en het geheugen verhogen waardoor de gehele Mac sneller wordt.

Nieuwe software voor uw Apple

Het valt ons op dat veel mensen de belangrijke Apple updates niet doen. Dit kan tot nogal grote problemen lijden. Wij blijven het zeggen tegen onze klanten dat een Mac software upgrade niet vanzelf gaat. Als u op het bekende appeltje klikt en dan op “over deze Mac” en updates kiest, laat deze alleen de dringende updates zien en eventuele veiligheidsupdates. Voor een goede Mac software upgrade moet u de “App Store” op uw Mac handmatig openen. Direct het eerste venster laat u meteen zien of er een update beschikbaar is. Niet alleen bij updates helpen wij u, maar ook als er een probleem is gerelateerd aan een softwarefout met uw Mac. Denk daarbij aan malware, virussen of foutmeldingen.

Neem gerust contact met ons op over een Apple upgrade. Wij zijn iedere werkdag open van 09:00 uur  tot 18.00.
Geen afspraak nodig dat is het voordeel van eigen voorraad, dan is het in de meeste gevallen klaar terwijl u wacht!

Reparatie aanmelden homepagina v2