MacBook batterij vervangen

///MacBook batterij vervangen
MacBook batterij vervangen2019-08-21T13:41:36+02:00

MacBook batterij vervangen

macbook scherm repareren

De zekerheden van Startgoed Computers:

 • Behoudt van fabrieksgarantie door originele Apple batterijen;
 • Nieuwe installatie zelfs klaar terwijl u wacht;
 • Gecertificeerd personeel;
 • Reparatie op basis van No Cure No Pay garantie;
 • Geen onderzoekskosten en offerte vooraf;
 • 1 jaar garantie op het scherm;
 • ​Bij Startgoed computers altijd de scherpste prijs!

MacBook batterij vervangen met garantie (Origineel!)

Heeft u problemen met de accu van uw MacBook, MacBook Air of MacBook Pro? Startgoed Computers koopt de accu’s rechtstreeks in bij Apple waardoor wij garanderen dat wij uw MacBook batterij altijd vervangen door een originele Apple MacBook batterij. Wilt u uw batterij laten vervangen dan is dat bij ons mogelijk zonder afspraak en omdat wij alle batterijen op voorraad hebben vervangen wij de batterij terwijl u wacht.

Bent u nog aan het oriënteren waar u uw MacBook batterij wilt gaan vervangen? Neem dan ons advies aan dit altijd bij een gecertificeerde Apple reparateur te doen. Alle reparaties die wij verrichten worden gedaan met originele Apple producten waardoor u ten alle tijden uw fabrieksgarantie behoudt. Daarnaast geven wij ook een jaar garantie op de vervangen MacBook batterij. Ook is het belangrijk dat u altijd het label van de batterij controleert, deze moet namelijk merk, modelnummer, keurmerk en capaciteit specificaties bevatten. Het is namelijk belangrijk dat het gaat om een originele Apple batterij, dit omdat een originele batterij van Apple een sensor en chip bevat, deze is nodig om verhitting of kortsluiting te voorkomen. Vervang je de batterij van je MacBook met een namaak batterij dan is de kans dat de batterij ontploft of kortsluiting kortsluiting veroorzaakt aanwezig. Dit zal vervolgens ernstige schade aan uw MacBook aanbrengen.Wij hebben al diverse accu’s gezien welke ontploft zijn, en waarbij de MacBook opengesprongen is, of waarbij ernstige schade aan het moederbord is ontstaan. Goedkoop is in dit geval altijd duurkoop.

Wanneer de batterij vervangen van uw MacBook?

wanneer MacBook batterij vervangen

Als de batterij van uw Macbook aan vervanging toe is, dan zie je dit vaak aan de melding rechtsboven in het scherm. Een Apple accu van een MacBook gaat gemiddeld 3 tot 5 jaar mee. Ook kunt u zelf de staat van de accu van uw Macbook controleren door middel van een handig programma genaamd Coconutbattery.

Bij dit programma kunt u zelf zien hoe ver de slijtage van uw batterij is. Dit programma is 100% veilig, en kan absoluut geen schade aan uw macbook toebrengen. Een MacBook mag absoluut niet meer dan 1000 laadcycli hebben, deze moet dan vervangen worden. Bekijk rechts een screenshot van de applicatie waarmee u de kwaliteit van uw MacBook batterij kunt controleren.

Wij vervangen uw batterij van uw Macbook zoals u mag verwachten:

 • Originele Apple onderdelen en lijm zodat u de fabrieksgarantie behoudt;
 • Gecertificeerd personeel;
 • Minimaal 1 jaar garantie op uw nieuwe onderdelen;
 • Geen onderzoekskosten en wachttijden;
 • Batterij vervangen ook op locatie mogelijk binnen een straal van 30KM van Eindhoven.

Vragen of opmerkingen over uw Macbook batterij vervangen of overige Macbook reparaties?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 040 – 218 33 88 / 06 – 57 48 00 20

batterij vervangen macbook batterij verwijderd vervangen batterij macbook vervangen gemonteerd
Offerte aanvragen
(Voorbeeld: Macbook Air A1465 of iMac 27inch dun model 2017)