iMac behuizing reparatie

Bij Startgoed Computers kunt u op afspraak terecht voor het laten vervangen van uw iMac behuizing.
Is de iMac bv gevallen of is er een ander ongelukje gebeurd waardoor u schade aan de behuizing heeft? Wij kunnen u altijd helpen.
Aan onze inname balie zullen wij altijd samen met u een diagnose stellen en tevens ontvangt u altijd een offerte vooraf welke u ook kunt gebruiken om eventueel in te dienen bij uw verzekering. 

Behuizing van de iMac beschadigd

Laat een iMac behuizing reparatie uitvoeren door ons! Als de behuizing niet meer netjes is, er een paar deuken op zitten, of er is iets anders mee aan de hand is, laat dan een reparatie uitvoeren door Startgoed! Startgoed repareert uw iMac en zorgt ervoor dat deze binnen korte tijd weer zo goed als nieuw is! Onze kennis en ervaring zorgt ervoor dat de reparatie goed wordt uitgevoerd.

Wij plaatsen altijd een behuizing die nieuw en origineel is, tenzij anders aangegeven. Ons deskundig personeel voert de iMac behuizing reparatie snel en nauwkeurig uit. U hoeft zich geen zorgen te maken voor verrassingen achteraf. Besluit u om een iMac behuizing reparatie te laten uit voeren, dan is deze vaak alweer binnen 24 uur klaar. Hierdoor kunt u snel weer aan de slag met uw iMac.

Zijn er nog vragen over de iMac behuizing reparatie neem dan contact met ons op.

Modellen waarvan wij de behuizing kunnen vervangen: 

iMac 21.5 inch  A1418 + A1418 4K + A2116
iMac 27 inch    A1419 + A2115

iMac 27  inch Pro A1862 

Gerelateerde reparaties:

iMac beeldscherm vervangen: Startgoed kan in bijna alle gevallen uw iMac scherm repareren. Helemaal kapot, zwart of andere problemen zoals een barst of strepen zijn allemaal op te lossen. Bij alle modellen vanaf 2009 kunnen wij snel een nieuw scherm leveren en plaatsen. Denk hierbij aan de 21,5 inch en de 27 inch modellen.

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een ander soort iMac reparatie? Contacteer ons dan of vul onderstaand formulier in.

Reparatie aanmelden homepagina v2