iMac behuizing reparatie

///iMac behuizing reparatie
iMac behuizing reparatie2019-08-15T16:45:34+02:00

iMac behuizing reparatie:

Wij repareren uw Apple apparatuur zoals u mag verwachten:

Geen wachttijden reparatie binnen 24 uur

Geen onderzoekSkosten

Originele Apple onderdelen

100% Gecertificeerd Personeel

min. 1 Jaar garantie op uw reparatie

Bij Startgoed Computers kunt u zowel met als zonder afspraak altijd terecht. Aan onze inname balie zullen wij altijd samen met u een diagnose stellen. Kleine reparaties kunnen dan ook direct worden uitgevoerd.U krijgt altijd een prijsopgave vooraf. Reparatie op locatie is in veel gevallen mogelijk ( mits het binnen een straal van 30km is).

Behuizing van de iMac beschadigd? Wacht niet langer!

Laat een iMac behuizing reparatie uitvoeren door ons! Als de behuizing niet meer netjes is, er een paar deuken op zitten, of er is iets anders mee aan de hand, laat dan een reparatie uitvoeren door Startgoed! Startgoed repareert jouw iMac en zorgt er voor dat deze binnen afzienbare tijd weer zo goed als nieuw is! Onze kennis en ervaring zorgt er voor dat de reparatie goed wordt uitgevoerd.

Wij plaatsen altijd een behuizing die nieuw en origineel is, tenzij anders aangegeven. Ons deskundig personeel voert de iMac behuizing reparatie snel en nauwkeurig uit. Je hoeft je geen zorgen te maken voor verrassingen achteraf. Besluit je om een iMac behuizing reparatie te laten uit voeren, is deze vaak al weer binnen 24 uur klaar. Hierdoor kun je snel weer aan de slag met uw iMac.

Zijn er nog vragen over de iMac behuizing reparatie neem dan contact met ons op.

Gerelateerde reparaties:

iMac beeldscherm reparatieStartgoed kan in bijna alle gevallen jouw scherm repareren. Helemaal kapot, zwart of andere problemen zoals een barst of strepen zijn allemaal op te lossen.Bij alle modellen vanaf 2009 kunnen wij snel een nieuw scherm leveren en plaatsen. Denk hierbij aan de 21,5 inch en de 27 inch modellen.

 iMac glasplaat reparatieEen gebroken glasplaat bij een iMac is gelukkig eenvoudig op te lossen. Bij de modellen tot 2011 is dit namelijk een los onderdeel. Hierdoor blijft de prijs van de reparatie binnen de perken en is het probleem in de meeste gevallen snel opgelost.

Bent u opzoek naar een ander soort iMac reparatie? Contacteer ons dan of vul onderstaand formulier in.

Offerte aanvragen

Heeft u vragen of opmerkingen over een iMac reparatie of Macbook reparaties? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen
(Voorbeeld: Macbook Air A1465 of iMac 27inch dun model 2017)

Kom langs in onze vestiging

Kies optie

Stuur het naar ons op

Kies optie

Reparatie bij u op locatie

Kies optie