iMac behuizing reparatie

Bij Startgoed Computers kunt u zowel met als zonder afspraak altijd terecht. Aan onze inname balie zullen wij altijd samen met u een diagnose stellen. Kleine reparaties kunnen dan ook direct worden uitgevoerd. U krijgt altijd een prijsopgave vooraf.

Behuizing van de iMac beschadigd

Laat een iMac behuizing reparatie uitvoeren door ons! Als de behuizing niet meer netjes is, er een paar deuken op zitten, of er is iets anders mee aan de hand is, laat dan een reparatie uitvoeren door Startgoed! Startgoed repareert uw iMac en zorgt ervoor dat deze binnen korte tijd weer zo goed als nieuw is! Onze kennis en ervaring zorgt ervoor dat de reparatie goed wordt uitgevoerd.

Wij plaatsen altijd een behuizing die nieuw en origineel is, tenzij anders aangegeven. Ons deskundig personeel voert de iMac behuizing reparatie snel en nauwkeurig uit. U hoeft zich geen zorgen te maken voor verrassingen achteraf. Besluit u om een iMac behuizing reparatie te laten uit voeren, dan is deze vaak alweer binnen 24 uur klaar. Hierdoor kunt u snel weer aan de slag met uw iMac.

Zijn er nog vragen over de iMac behuizing reparatie neem dan contact met ons op.

Gerelateerde reparaties:

iMac beeldscherm vervangen: Startgoed kan in bijna alle gevallen uw iMac scherm repareren. Helemaal kapot, zwart of andere problemen zoals een barst of strepen zijn allemaal op te lossen. Bij alle modellen vanaf 2009 kunnen wij snel een nieuw scherm leveren en plaatsen. Denk hierbij aan de 21,5 inch en de 27 inch modellen.

iMac glasplaat reparatie: een gebroken glasplaat bij een iMac is gelukkig eenvoudig op te lossen. Bij de modellen tot 2011 is dit namelijk een los onderdeel. Hierdoor blijft de reparatie betaalbaar en is het probleem in de meeste gevallen snel opgelost.

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een ander soort iMac reparatie? Contacteer ons dan of vul onderstaand formulier in.

Reparatie aanmelden homepagina v2