iMac glasplaat reparatie

Het kan zijn dat niet alleen uw glasplaat kapot is, dan moet je uw iMac scherm vervangen

iMac glasplaat reparatie na stoot- of valschade?

glasplaat reparatie iMac

iMac glasplaat reparatie

Het breken of beschadigen van de glasplaat van de iMac is erg vervelend. Vaak komt dit voor na een val of een stoot tegen het scherm aan. Als u geluk hebt is het scherm niet beschadigd, dan kunt u bij ons de glasplaat laten vervangen. Wij zorgen ervoor dat de iMac er weer als nieuw uit ziet met onze iMac glasplaat reparatie.

Ter informatie omdat het niet altijd bij iedereen duidelijk is wanneer de glasplaat van de iMac kapot is. Dit kan alleen bij de dikke modellen iMac van 2009 to ‘early 2012’. De dunne modellen iMac hebben geen glasplaat, hier is het scherm ook meteen de glasplaat.

De reparatie wordt uitgevoerd door onze deskundige en snelle medewerkers, waardoor de iMac binnen de kortste keren weer klaar is voor gebruik. Belt u van tevoren even om aan te geven dat u langs komt voor het vervangen van de glasplaat dan zetten wij de koffie klaar en kunt u op de reparatie wachten.

Voor de reparatie van uw glasplaat moet u wel altijd even langs komen voor de reparatie. Aan de balie testen wij samen met u of er geen schade aan het scherm is, bovendien vervangen wij de glasplaat van uw iMac waar u bij staat. Geen wachttijden en de glasplaten zijn vaak gewoon in voorraad.

Vragen of opmerkingen over de iMac glasplaat reparatie of op zoek naar een andere iMac reparatie?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 040 – 218 33 88 / 06 – 57 48 00 20

Reparatie aanmelden homepagina v2