iMac glasplaat reparatie

Het kan zijn dat niet alleen uw glasplaat kapot is, dan moet u uw iMac scherm vervangen

iMac glasplaat reparatie na stoot- of valschade?

glasplaat reparatie iMac

iMac glasplaat reparatie

Het breken of beschadigen van de glasplaat van de iMac is erg vervelend. Vaak komt dit voor na een val of een stoot tegen het scherm aan. Heb je geluk en is het scherm niet beschadigd, dan kun je bij ons de glasplaat laten vervangen. Wij zorgen ervoor dat de iMac er weer als nieuw uit ziet met onze iMac glasplaat reparatie.

Ter info omdat het niet altijd bij iedereen duidelijk is wanneer de glasplaat van uw Imac kapot is. Dit kan alleen bij de dikke modellen Imac van 2009 to early 2012. De dunne modellen iMac hebben geen glasplaat. Hier is het scherm ook meteen de glasplaat.

De reparatie wordt uitgevoerd door onze deskundige en snelle medewerkers, waardoor de iMac binnen de kortste keren weer klaar is voor gebruik. Belt u van te voren even om aan te geven dat u langs komt voor de glasplaat vervangen dan zetten wij de koffie klaar en kunt u op de reparatie wachten.

Voor de reparatie van uw glasplaat moet u wel altijd even langs komen voor de reparatie. Aan de balie testen wij samen met u of er geen schade aan het scherm is, tevens vervangen wij de glasplaat van uw iMac waar u bij staat. Geen wachttijden en de glasplaten zijn veelal gewoon in voorraad.

Heeft u vragen of opmerkingen over een iMac reparatie ? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen
(Voorbeeld: Macbook Air A1465 of iMac 27inch dun model 2017)