iMac glasplaat reparatie

///iMac glasplaat reparatie
iMac glasplaat reparatie2019-04-30T10:22:02+02:00

iMac glasplaat reparatie: 

Wij repareren uw Apple apparatuur zoals u mag verwachten: 

Geen wachttijden

 reparatie binnen 24 uur  

Geen onderzoekSkosten

Originele Apple onderdelen

100% Gecertificeerd Personeel 

min. 1 Jaar garantie op uw reparatie

Bij Startgoed Computers kunt u zowel met als zonder afspraak altijd terecht. Aan onze inname balie zullen wij altijd samen met u een diagnose stellen. Kleine reparaties kunnen dan ook direct worden uitgevoerd.U krijgt altijd een prijsopgave vooraf. Reparatie op locatie is in veel gevallen mogelijk ( mits het binnen een straal van 30km is).

iMac glasplaat reparatie na stoot- of valschade?

Het breken of beschadigen van de glasplaat van de iMac is erg vervelend. Vaak komt dit voor na een val of een stoot tegen het scherm aan. Heb je geluk en is het scherm niet beschadigd, dan kun je bij ons de glasplaat laten vervangen. Wij zorgen ervoor dat de iMac er weer als nieuw uit ziet met onze iMac glasplaat reparatie.

Ter info omdat het niet altijd bij iedereen duidelijk is wanneer de glasplaat van uw Imac kapot is. Dit kan alleen bij de dikke modellen Imac van 2009 to early 2012. De dunne modellen iMac hebben geen glasplaat. Hier is het scherm ook meteen de glasplaat.

De reparatie wordt uitgevoerd door onze deskundige en snelle medewerkers, waardoor de iMac binnen de kortste keren weer klaar is voor gebruik. Belt u van te voren even om aan te geven dat u langs komt voor de glasplaat vervangen dan zetten wij de koffie klaar en kunt u op de reparatie wachten.

glasplaat reparatie iMac

iMac glasplaat reparatie

Voor de reparatie van uw glasplaat moet u wel altijd even langs komen voor de reparatie. Aan de balie testen wij samen met u of er geen schade aan het scherm is, tevens vervangen wij de glasplaat van uw iMac waar u bij staat. Geen wachttijden en de glasplaten zijn veelal gewoon in voorraad.

Offerte aanvragen

Heeft u vragen of opmerkingen over een iMac reparatie of Macbook reparaties? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen
(Voorbeeld: Macbook Air A1465 of iMac 27inch dun model 2017)

Kom langs in onze vestiging

Kies optie

Stuur het naar ons op

Kies optie

Reparatie bij u op locatie

Kies optie