MacBook harde schijf reparatie

///MacBook harde schijf reparatie
MacBook harde schijf reparatie2019-08-15T16:52:15+02:00

Startgoed Computers

Wij repareren uw Apple apparatuur zoals u mag verwachten:

Geen wachttijden reparatie binnen 24 uur

Geen onderzoekSkosten

Originele Apple onderdelen

100% Gecertificeerd Personeel

min. 1 Jaar garantie op uw reparatie

Bij Startgoed Computers kunt u zowel met als zonder afspraak altijd terecht. Aan onze inname balie zullen wij altijd samen met u een diagnose uitvoeren. Kleine reparaties kunnen dan ook direct worden uitgevoerd.U krijgt altijd een offerte vooraf en mocht u een zakelijke klant zijn,is reparatie op locatie in veel gevallen mogelijk (Zakelijk Min 3 werkplekken).

Harde schijf vervangen of repareren?

Heb je problemen met de harde schijf in je MacBook Pro, iMac of bijvoorbeeld MacBook Air? Wij kunnen je altijd helpen met onze MacBook harde schijf reparatie.

Harde schijf recovery

Is je harde schijf gecrasht maar is deze technisch nog wel in orde dan kunnen we je helpen om de bestanden over te zetten naar een nieuwe harde schijf. Wij kunnen veel data gewoon terug halen en mocht de harde schijf echt mechanisch kapot zijn helpen wij u ook verder. Wij zijn namelijk partner van Stellar Data Recovery.

Startgoed Computers heeft veel ervaring met het repareren, vervangen en upgraden van harde schijven en SSD’s in Apple iMac’s, Apple Mac Mini, MacBook Pro en MacBook Air. U ontvangt altijd van ons een diagnose en prijsopgave voordat wij over gaan tot reparatie. Ook bij deze diensten berekenen wij geen onderzoekskosten en werken wij op basis van No Cure No Pay.

Waarom MacBook harde schijf reparatie?

Onze tip is om even te kijken op onze pagina SSD upgrade als u graag een grote snelheid toename wilt in uw iMac of MacBook. Soms worden wij namelijk gebeld of gemaild door klanten die vragen om een nieuwe gewone harde schijf. Dit zal niet gaan helpen om uw iMac of MacBook sneller te maken. Is uw harde schijf kapot en wilt u een nieuwe harde schijf met grote opslag en bent u tevreden met uw huidige snelheid is een standaard HDD prima.

Wilt u meer snelheid leest u hier dan onze pagina SSD Upgrade.

Harde schijf kapot?

Uw harde schijf in de iMac, MacBook, is kapot zodra uw Mac een melding geeft dat er problemen zijn gevonden met uw harde schijf, of als u een vreemd geluid uit de Mac hoort komen. In dat geval adviseren wij u om uw werkt meteen te staken en de iMac of MacBook direct uit te schakelen en om verdere schade te voorkomen. Zeker als u nog geen back-up heeft gemaakt of geen gebruik maakt van een Apple Time Machine is verder werken zeer onverstandig. Neem contact op met Startgoed Computers en bespreek de mogelijkheden van de MacBook harde schijf reparatie om data verlies te voorkomen.

Offerte aanvragen

Heeft u vragen of opmerkingen over een iMac reparatie of Macbook reparaties? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen
(Voorbeeld: Macbook Air A1465 of iMac 27inch dun model 2017)

Kom langs in onze vestiging

Kies optie

Stuur het naar ons op

Kies optie

Reparatie bij u op locatie

Kies optie