MacBook harde schijf vervangen

Heeft u problemen met de harde schijf in uw MacBook Pro, iMac of bijvoorbeeld MacBook Air? Wij kunnen u altijd helpen met onze MacBook harde schijf reparatie.

Harde schijf recovery

Is uw harde schijf gecrasht maar is deze technisch nog wel in orde dan kunnen we u helpen om de bestanden over te zetten naar een nieuwe harde schijf. Wij kunnen veel data gewoon terug halen en mocht de harde schijf echt mechanisch kapot zijn helpen wij u ook verder. Wij zijn namelijk partner van Stellar Data Recovery.

Startgoed Computers heeft veel ervaring met het repareren, vervangen en upgraden van harde schijven en SSD’s in Apple iMac’s, Apple Mac Mini, MacBook Pro en MacBook Air. U ontvangt altijd van ons een diagnose en prijsopgave voordat wij over gaan tot reparatie. Ook bij deze diensten berekenen wij geen onderzoekskosten en werken wij op basis van no cure, no pay.

Waarom MacBook harde schijf vervangen?

Onze tip is om even te kijken op onze pagina SSD upgrade als u graag een grote snelheid toename wilt in uw iMac of MacBook. Soms worden wij namelijk gebeld of gemaild door klanten die vragen om een nieuwe gewone harde schijf. Dit zal niet gaan helpen om uw iMac of MacBook sneller te maken. Is uw harde schijf kapot en wilt u een nieuwe harde schijf met grote opslag en bent u tevreden met uw huidige snelheid is een standaard HDD prima.

Wilt u meer snelheid leest u hier dan onze pagina SSD Upgrade.

Harde schijf kapot?

Uw harde schijf in de iMac of MacBook, is kapot zodra uw Mac een melding geeft dat er problemen zijn gevonden met uw harde schijf of als u een vreemd geluid uit de Mac hoort komen. In dat geval adviseren wij u om uw werk meteen te staken en de iMac of MacBook direct uit te schakelen en om verdere schade te voorkomen. Zeker als u nog geen back-up heeft gemaakt of geen gebruik maakt van een Apple Time Machine is verder werken zeer onverstandig. Neem contact op met Startgoed Computers en bespreek de mogelijkheden van de MacBook harde schijf reparatie om data verlies te voorkomen.

Vragen of opmerkingen over de Macbook harde schijf vervangen of overige Macbook reparaties?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 040 – 218 33 88 

Reparatie aanmelden homepagina v2