MacBook waterschade reparatie met garantie

Helaas is waterschade aan een MacBook Pro of MacBook Air een veel voorkomend probleem. Iedere dag komen er mensen binnenlopen met wijnschade, bierschade, waterschade en uiteraard koffie- en theeschade aan de MacBook. Startgoed Computers is het juiste adres voor een MacBook waterschade reparatie. Naast het repareren van eventuele waterschade geven wij u graag een tip voor het moment dat u water, koffie of iets dergelijks over uw MacBook heeft laten vallen:

Schakel uw MacBook met waterschade direct uit en plaats hem op zijn kop, zodat het vocht eruit kan lopen!

Deze simpele handeling zal veel waterschade doen voorkomen. De waterschade aan uw iMac of MacBook kan kortsluiting veroorzaken wanneer u het apparaat direct weer inschakelt. Daarnaast is het belangrijk dat uw moederbord zo snel mogelijk wordt schoongemaakt. De achtergebleven resten zullen na verloop van tijd gaan oxideren en dit zal ernstige waterschade aan uw MacBook opleveren.

Raakt mijn data verloren bij waterschade?

Simpel te beantwoorden. In 99% van de gevallen is er met uw data helemaal niets aan de hand. De kans dat de SSD of HDD door (vloeistof) waterschade defect gaat is heel erg klein.
Mocht de MacBook echt kortsluiting gemaakt hebben kunnen we in de meeste gevallen de data gewoon extern uitlezen.

Wat zijn de kosten bij waterschade?

Dat weten we helaas nooit van tevoren. Zoals wij hierboven al aangeven ligt dit vaak helemaal aan u zelf en hoe snel u actie onderneemt met de schade.
In het gunstigste geval is alleen het keyboard defect. Heeft u echt pech dan is via het keyboard ook de accu nat geworden en zal zowel het keyboard als de accu vervangen dienen te worden.

Wacht je te lang met actie ondernemen of is de MacBook aangezet met de vloeistof,  dan is de schade vaak aanzienlijk groter. Maar dan nog is het in de meeste gevallen te repareren. Ook wanneer je MacBook nat is geworden maar nog steeds werkt raden wij je aan met je MacBook langs te komen. Het is namelijk zo dat water, wat eenmaal in de MacBook is gegaan na verloop van tijd gaat roesten en of oxideren. Dit zal ervoor zorgen dat de MacBook waterschade op loopt. Probeer dus echt zo snel mogelijk actie te ondernemen. In de meeste gevallen kunnen wij uw MacBook met waterschade repareren, neem vrijblijvend contact met ons op. Voor deze reparatie berekenen wij altijd € 79,95 onderzoekkosten Dit aangezien wij eerst uw MacBook moeten reinigen willen we de schade verder kunnen onderzoeken.

Door ons gemaakte foto’s van een MacBook met waterschade
MacBook waterschade reparatie

Vragen of opmerkingen over de Macbook waterschade reparatie of overige Macbook reparaties?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 040 – 218 33 88 / 06 – 57 48 00 20

Reparatie aanmelden homepagina v2