iMac inverter reparatie

Heeft uw iMac een donker beeld of helemaal geen beeld? Wij krijgen regelmatig mensen binnen aan onze balie met de melding, “mijn scherm is kapot”. Wat we veel horen: “Eerst begon het iMac beeldscherm nog te knipperen en toen was mijn scherm kapot.” In een flink aantal gevallen is het scherm helemaal niet kapot en gaan wij u nu enkele honderden euro’s besparen met onze iMac inverter reparatie.

inverterboard-blacklight iMac defect

Voorbeeld van een Inverter board van een 27 inch Imac. Klant dacht dat zijn iMac scherm kapot was maar de schade viel gelukkig mee.

Naast het scherm van uw iMac, in dit geval de 2009 tot mid 2012 modellen, zit een inverterboard. Deze print zorgt er voor dat u licht op uw scherm krijgt. Uw beeld schakelt dus in veel gevallen gewoon in, maar het inverterboard kan niet meer de juiste spanning leveren om de verlichting aan te zetten.

Een iMac inverter reparatie zit op een prijs van €129,95 inclusief plaatsen en 2 jaar garantie. Bovendien maken wij uw hele iMac van binnen schoon. Een nieuw scherm zit op een prijs van €549 of meer. Het verschil zit hem dus in de prijs. Kom dus eerst langs en laat controleren of uw iMac scherm wel echt defect is. Wij noemen deze reparatie iMac inverter reparatie, maar is ook wel bekend als backlight iMac defect.

Reparatie is door ons snel en vakkundig uit te voeren, u kunt hier gewoon op wachten, de onderdelen zijn op voorraad en de koffie staat al klaar.

Vragen of opmerkingen over jouw iMac inverter reparatie of op zoek naar een andere iMac reparatie?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 040 – 218 33 88 

Reparatie aanmelden homepagina v2