iMac inverter reparatie

///iMac inverter reparatie
iMac inverter reparatie2019-04-30T10:56:39+02:00

iMac inverter - backlight reparatie: 

Wij repareren uw Apple apparatuur zoals u mag verwachten: 

Geen wachttijden

 reparatie binnen 24 uur  

Geen onderzoekSkosten

Originele Apple onderdelen

100% Gecertificeerd Personeel 

min. 1 Jaar garantie op uw reparatie

Bij Startgoed Computers kunt u zowel met als zonder afspraak altijd terecht. Aan onze inname balie zullen wij altijd samen met u een diagnose stellen. Kleine reparaties kunnen dan ook direct worden uitgevoerd. U krijgt altijd een prijsopgave vooraf. Reparatie op locatie is in veel gevallen mogelijk ( mits het binnen een straal van 30km is).iMac inverter reparatie?

Geeft uw iMac een donker beeld of helemaal geen beeld? Wij krijgen met enige regelmaat mensen aan onze balie die binnen komen met de melding mijn scherm is kapot. Wat we veel hoorden: “Eerst begon het iMac beeldscherm nog te knipperen en toen was mijn scherm kapot.” In een flink aantal gevallen is het scherm helemaal niet kapot en gaan wij u nu enkele honderden euros besparen met onze iMac inverter reparatie.

Langs het scherm van uw iMac, in dit geval de 2009 tot mid 2012 modellen, zit een inverterboard. Deze print zorgt er voor dat u licht op uw scherm krijgt. Uw beeld schakelt dus in veel gevallen gewoon in maar het inverterboard kan niet meer de juiste spanning leveren om de verlichting aan te zetten.

Het verschil zit hem in de prijs, een Imac inverter reparatie zit op een prijs van €129,95 inclusief plaatsen en 2 jaar garantie. Tevens maken wij uw hele iMac van binnen schoon. Een nieuw scherm zit op een prijs van €549 euro of meer. Dus kom eerst langs en laat controleren of uw iMac scherm wel echt defect is. Wij noemen deze reparatie iMac inverter reparatie, alleen de meeste mensen kennen dit probleem als backlight iMac defect.

Reparatie is voor ons makkelijk en vakkundig uit te voeren, u kunt hier gewoon op wachten, de onderdelen zijn op voorraad en de koffie staat al klaar.

inverterboard-blacklight iMac defect

Voorbeeld van een Inverter board van een 27 inch Imac. Klant dacht mijn scherm is kapot maar de schade viel gelukkig mee.

Offerte aanvragen

Heeft u vragen of opmerkingen over een iMac reparatie of Macbook reparaties? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen
(Voorbeeld: Macbook Air A1465 of iMac 27inch dun model 2017)

Kom langs in onze vestiging

Kies optie

Stuur het naar ons op

Kies optie

Reparatie bij u op locatie

Kies optie