iMac inverter reparatie

Geeft je iMac een donker beeld of helemaal geen beeld? Wij krijgen met enige regelmaat mensen aan onze balie die binnen komen met de melding mijn scherm is kapot. Wat we veel hoorden: “Eerst begon het iMac beeldscherm nog te knipperen en toen was mijn scherm kapot.” In een flink aantal gevallen is het scherm helemaal niet kapot en gaan wij je nu enkele honderden euros besparen met onze iMac inverter reparatie.

inverterboard-blacklight iMac defect

Voorbeeld van een Inverter board van een 27 inch Imac. Klant dacht dat zijn iMac scherm kapot was maar de schade viel gelukkig mee.

Langs het scherm van jouw iMac, in dit geval de 2009 tot mid 2012 modellen, zit een inverterboard. Deze print zorgt er voor dat je licht op je scherm krijgt. Jouw beeld schakelt dus in veel gevallen gewoon in maar het inverterboard kan niet meer de juiste spanning leveren om de verlichting aan te zetten.

Het verschil zit hem in de prijs, een Imac inverter reparatie zit op een prijs van €129,95 inclusief plaatsen en 2 jaar garantie. Tevens maken wij uw hele iMac van binnen schoon. Een nieuw scherm zit op een prijs van €549 euro of meer. Dus kom eerst langs en laat controleren of uw iMac scherm wel echt defect is. Wij noemen deze reparatie iMac inverter reparatie, alleen de meeste mensen kennen dit probleem als backlight iMac defect.

Reparatie is voor ons makkelijk en vakkundig uit te voeren, u kunt hier gewoon op wachten, de onderdelen zijn op voorraad en de koffie staat al klaar.

Vragen of opmerkingen over jouw iMac inverter reparatie of op zoek naar een andere iMac reparatie?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 040 – 218 33 88 / 06 – 57 48 00 20

Reparatie aanmelden homepagina v2