Macbook toetsenbord vervangen

macbook toetsenbord vervangen

Wij hebben veel MacBook toetsenborden op voorraad en kunnen de reparatie of vervanging binnen 24u voor u uitvoeren. Omdat wij uitsluitend met originele Apple onderdelen werken, krijgt u standaard 2 jaar garantie op uw MacBook toetsenbord. Werkt het toetsenbord van uw MacBook, MacBook Pro of MacBook Air niet meer zoals u gewend bent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om uw MacBook toetsenbord te laten vervangen.

Apple MacBook toetsenbord werkt niet meer

Het vervangen van uw toetsenbord is een specialistische klus. In veel gevallen kunnen wij binnen 24uur uw Apple MacBook toetsenbord vervangen. Bij Startgoed Computers zijn wij gecertificeerde reparateurs en zeer bekend met een reparaties als deze.

Herkent u de volgende problemen, dan is uw toetsenbord bijna zeker defect en dient deze vervangen te worden.

  • Letters of tekens worden onverwacht herhaald;
  • Letters of tekens verschijnen niet;
  • Toetsen voelen ‘plakkerig’ aan of reageren niet altijd hetzelfde.

Bovenstaande problemen kan iedereen overkomen. Veel mensen eten wanneer zij op hun MacBook bezig zijn, dan kan het kan zijn dat er kruimels tussen de toetsen komen waarna een knop niet meer goed functioneert op het toetsenbord. Weet u niet precies wat er defect is aan uw MacBook? Laat ons kosteloos uw MacBook onderzoeken! Wij zoeken voor u het defect op, hierna geven wij een indicatie van de reparatiekosten, wanneer u akkoord gaat beginnen wij met de reparatie. Misschien is er niets defect, maar heeft u vochtschade? Dan betaalt u een vast bedrag, omdat wij allereerst uw laptop moeten reinigen. Pas hierna kunnen wij het eventuele defect opsporen. Alle typen MacBooks zijn bekend bij onze ervaren monteurs, daarom weten wij precies welk toetsenbord of ander onderdeel de MacBook Pro, MacBook Air of andere type MacBook nodig heeft.

macbook toetsenbord reparatiereparatie macbook toetsenbord

MacBook toetsenbord kapot

Bel ons op of neem hieronder contact op met ons op over het vervangen van het MacBook toetsenbord. Vermeld altijd even het model nummer van uw MacBook als u contact op neemt. Deze vindt je onderop de MacBook en begint met een ‘A’. Bijvoorbeeld: MacBook Pro A1278 – MacBook Pro A1286 – MacBook Pro A1398 – MacBook Pro A1297 – MacBook Pro A1425 MacBook Pro A1502 – MacBook Air A1369 – MacBook Air A1466

Wij repareren uw Macbook toetsenbord zoals u mag verwachten:

  • Gecertificeerd personeel
  • Minimaal 1 jaar garantie op uw nieuwe onderdelen
  • Geen onderzoekskosten en no cure, no pay

  • Vragen of opmerkingen over het Macbook toetsenbord vervangen of overige Macbook reparaties?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 040 – 218 33 88 

Reparatie aanmelden homepagina v2