Macbook toetsenbord vervangen

macbook toetsenbord vervangen

Wij hebben alle Macbook toetsenborden op voorraad en kunnen de reparatie of vervanging direct voor u doen. Omdat wij uitsluitend alleen met originele Apple onderdelen werken krijgt u standaard 2 jaar garantie op uw MacBook toetsenbord. Werkt het toetsenbord van uw MacBook, MacBook Pro of MacBook Air niet meer zoals je gewend bent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om je Macbook toetsenbord te vervangen. Wij zullen u snel helpen en kunnen de reparatie of vervanging vaak al direct uitvoeren.

Apple MacBook toetsenbord werkt niet meer

Het vervangen van uw toetsenbord is een specialistische klus. In veel gevallen kunnen wij dezelfde dag uw Apple MacBook toetsenbord vervangen. Bij Startgoed Computers zijn wij gecertificeerd reparateur en zijn wij zeer bekend met een reparatie als deze.

Herken je de volgende problemen, dan is je toetsenbord bijna zeker defect en dient deze vervangen te worden.

  • Letters of tekens worden onverwacht herhaald;
  • Letters of tekens verschijnen niet;
  • Toetsen voelen ‘plakkerig’ aan of reageren niet altijd hetzelfde.

Bovenstaande problemen kan iedereen overkomen, vele mensen eten wanneer zij op hun Macbook bezig zijn. Het kan altijd zijn dat er kruimels tussen de toetsen komen waarna een knop niet meer goed functioneert op het toetsenbord. Weet je niet precies wat er defect is aan de MacBook? Laat ons kosteloos de MacBook onderzoeken! Wij zoeken voor u het defect op, hierna geven wij een indicatie van de reparatiekosten, wanneer je akkoord geeft beginnen wij met de reparatie. Misschien is er niets defect maar heb je vochtschade? Dan betaal je een vast bedrag, zo moeten wij allereerst uw laptop reinigen. Pas hierna kunnen wij het eventuele defect opsporen. Alle typen MacBooks zijn bekend bij onze ervaren monteurs, daarom weten wij precies welk toetsenbord of ander onderdeel de MacBook Pro, MacBook Air of andere MacBook nodig heeft.

macbook toetsenbord reparatiereparatie macbook toetsenbord

 

MacBook toetsenbord kapot

Bel ons op of neem hieronder contact op met ons op over het vervangen van het MacBook toetsenbord. Vermeld altijd even het model nummer van uw MacBook als u contact op neemt. Deze vindt je onderop de MacBook en begint met een ‘A’. Bijvoorbeeld: MacBook Pro A1278 – MacBook Pro A1286 – MacBook Pro A1398 – MacBook Pro A1297 – MacBook Pro A1425 MacBook Pro A1502 – MacBook Air A1368 – MacBook Pro A1466

Wij repareren uw Macbook toetsenbord zoals u mag verwachten:

  • Originele Apple onderdelen en lijm zodat u de fabrieksgarantie behoudt
  • Gecertificeerd personeel
  • Minimaal 1 jaar garantie op uw nieuwe onderdelen
  • Geen onderzoekskosten en No Cure No Pay
  • Macbook toetsenbord vervangen ook op locatie mogelijk binnen een straal van 30KM van Eindhoven

Vragen of opmerkingen over het Macbook toetsenbord vervangen of overige Macbook reparaties?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 040 – 218 33 88 / 06 – 57 48 00 20

Reparatie aanmelden homepagina v2