MacBook moederbord reparatie

MacBook moederbord reparatieIn veel van de gevallen krijgen mensen van Apple te horen dat het moederbord van hun MacBook kapot is. Dit is vrijwel nooit het geval, behalve als er echt iets ernstigs met de MacBook is gebeurd. Het gaat in de meeste gevallen om een onderdeel op het moederbord, een onderdeel vervangen is goedkoper en deze zijn allen vervangbaar. Een moederbord reparatie voor een MacBook is een zeer specialistisch werk. Hiervoor hebben wij een specialist in dienst die alléén moederborden repareert, deze specialist repareert vaak nog 85% van de moederborden die door Apple al zijn opgegeven. Wanneer u de reparatie door ons uit laat voeren hebben wij één voorwaarde, dat is dat er nog nooit eerder door een andere partij aan de MacBook is gesleuteld.

Doordat hoge kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat geven we op een succesvolle reparatie van het moederbord altijd 1 jaar garantie.

Heel veel MacBook moederbord reparaties komen door valschade en waterschade, dit kunt u in heel veel gevallen via de verzekering verhalen. Bovendien is de verzekeraar gebaat bij een reparatie van de MacBook moederbord reparatie aangezien dit stukken goedkoper is dan een total loss verklaring.

Hoe ziet het proces van een MacBook moederbord reparatie eruit?

Bij een MacBook moederbord reparatie werken wij op de volgende manier:

  1. U brengt uw MacBook in originele staat naar Startgoed-computers;
  2. Wij onderzoeken de MacBook en u krijgt van ons altijd vooraf een offerte met de eventuele reparatiekosten (voert u de reparatie niet bij ons uit rekenen wij €79,- onderzoekskosten). Dit omdat wij sowieso uw Moederbord moeten demonteren en eventueel chemisch moeten reinigen (deze onderzoek kosten komen bij akkoord op reparatie te vervallen).
  3. Wanneer we de MacBook moederbord reparatie in gang gaan zetten zal deze ongeveer 5 tot 15 werkdagen duren (afhankelijk van hoe ingewikkeld de reparatie is en of de eventuele componenten op voorraad zijn).

Een MacBook moederbord reparatie heeft bij ons een enorm hoog slagingspercentage en na de MacBook reparatie behoudt de MacBook ook nog eens de fabrieksgarantie, dit komt omdat wij alleen gebruik maken van originele Apple onderdelen.

MacBooks die wij niet meer repareren op moederbordniveau

Macbook modellen van 2011 of ouder zijn geheel buiten support. Hier voeren wij geen MacBook moederbord reparaties meer op uit.

MacBook moederbord reparatie

Mocht u geïnteresseerd zijn hoe zo’n moederbord reparatie van een MacBook eruitziet, neem dan een kijkje naar onderstaande video en het kanaal van deze YouTuber.

Vragen of opmerkingen over de MacBook moederbord reparatie of overige Macbook reparaties?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 040 – 218 33 88

Reparatie aanmelden homepagina v2