MacBook moederbord reparatie

MacBook moederbord reparatieIn veel van de gevallen krijgen mensen van Apple te horen dat het moederbord van hun Macbook kapot is. Dit is vrijwel nooit het geval, behalve als er echt iets ernstigs met de MacBook is gebeurd. Het gaat in de meeste gevallen om een onderdeel op het moederbord, een onderdeel vervangen is goedkoper en deze zijn allen vervangbaar. Een moederbord reparatie voor een MacBook is een zeer specialistisch werk. Hiervoor hebben wij een specialist in dienst die alléén moederborden repareert, deze specialist repareert vaak nog 85% van de moederborden welke door Apple al zijn opgegeven. Wanneer je de reparatie door ons uit laat voeren hebben wij één voorwaarde, dat is dat er nog nooit eerder door een andere partij aan de MacBook is gesleuteld.

Doordat hoge kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat geven we op een succesvolle reparatie van het moederbord altijd 1 jaar garantie.

Heel veel MacBook moederbord reparaties komen door valschade en waterschade, dit kun je in heel veel gevallen via de verzekering verhalen. Tevens is de verzekeraar gebaat bij een reparatie van de MacBook moederbord reparatie aangezien dit stukken goedkoper is dan een totallos verklaring. 

Hoe ziet het proces van een MacBook moederbord reparatie eruit?

Bij een MacBook moederbord reparatie werken wij op de volgende manier:

  1. Je brengt jouw MacBook in originele staat naar Startgoed-computers;
  2. Wij onderzoeken de MacBook en je krijgt van ons altijd vooraf een offerte met de eventuele reparatie kosten (voer je de reparatie niet bij ons uit rekenen wij €25,- onderzoekskosten);
  3. Wanneer we de MacBook moederbord reparatie in gang gaan zetten zal deze ongeveer 5 tot 15 werkdagen duren. (afhankelijk van hoe ingewikkeld de reparatie is en of de eventuele componenten op voorraad zijn)

Een MacBook moederbord reparatie heeft bij ons een enorm hoog slagingspercentage en na de MacBook reparatie behoudt de MacBook ook nog eens de fabrieksgarantie, dit komt omdat wij alleen gebruik maken van originele Apple onderdelen.

MacBooks die wij niet meer repareren op moederbordniveau

Macbook modellen van 2011 of ouder zijn geheel buiten support. Hier voeren wij geen MacBook moederbord reparaties meer op uit.

Macbook moederbord reparatie ophaal service

Wanneer je niet in de mogelijkheid bent de MacBook naar ons toe te brengen voor de moederbord reparatie. Dan kunnen wij (wanneer je voor 15:00 de aanmelding van de reparatie doet) de MacBook dezelfde dag nog ophalen. De kosten hiervoor bedragen €9,99.

MacBook moederbord reparatie

Mocht je geïnteresseerd zijn hoe zo’n moederbord reparatie van een MacBook eruitziet, neem dan een kijkje naar onderstaande video en het kanaal van deze YouTuber.

Vragen of opmerkingen over de MacBook moederbord reparatie of overige Macbook reparaties?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 040 – 218 33 88 / 06 – 57 48 00 20

Reparatie aanmelden homepagina v2