iMac voeding reparatie

Een veel voorkomend probleem bij alle modellen iMac’s is dat de voeding defect is. Een slechte voeding kunt u vaak vooraf herkennen. Heeft u iMac moeite met inschakelen of maakt deze een brommend geluid? Dan komt dit vaak door de voeding. Voor het vervangen van de voeding kunt u gewoon met de iMac langskomen. Deze iMac voeding reparatie is binnen 24 uur uitgevoerd, en vaak zelfs terwijl u wacht.

Er is maar een ding meer frustrerend dan een iMac die langzaam is, een iMac die niet meer wilt inschakelen. U hebt ondertussen al meerdere keren op de aan- en uitschakelaar gedrukt, de kabel gecontroleerd, verschillende stekkerblokken gepakt en nóg weigert hij ook maar iets te doen. De kans is dan erg groot dat de voeding van uw iMac defect is.

Een voeding in de iMac defect, dat is toch zo gerepareerd?

Bij een iMac uit 2009 – 2012 moeten wij de glasplaat en het scherm verwijderen om de voeding te kunnen vervangen. Dit is een snelle reparatie waar u op kunt wachten. Bij een iMac uit 2012 tot heden is de ingreep ingewikkelder en bent u de iMac maximaal 24 uur kwijt. Het scherm zal verwijderd moeten worden net als de componenten aan de binnenkant. Bovendien kijken wij direct of er geen schade aan het moederbord is ontstaan. Eventuele reparaties aan het moederbord kunnen wij ook uitvoeren en u wordt hier van tevoren over geïnformeerd.

Hoe kan de voeding defect zijn gegaan?

Een veel voorkomend probleem waardoor de voeding defect is gegaan, is door gebruik van een verkeerd stekkerblok (verlengsnoer). Gebruik nooit de goedkope stekkerdozen met de welbekende aan-uitschakelaar. Deze brengen ernstige schade toe aan voedingen van zowel uw iMac als ook andere apparaten. Uiteraard kan het ook slijtage zijn van de voeding. Aan alle voedingen zit gewoon een maximale levensduur. Dus hoe meer u gebruik maakt van uw iMac, hoe eerder deze verslijt.

Prijs?

Gewoon even vooraf informeren. De voedingen zitten op prijzen variërend van 59 tot 299 euro, dus we kijken samen even wat voor u de juiste is.

 iMac moederbord reparatie

Vragen of opmerkingen over uw iMac moederbord reparatie of op zoek naar een andere iMac reparatie?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 040 – 218 33 88 

Reparatie aanmelden homepagina v2