iMac voeding reparatie

///iMac voeding reparatie
iMac voeding reparatie2019-08-15T16:43:25+02:00

iMac voeding reparatie – vervanging

Wij repareren uw Apple apparatuur zoals u mag verwachten:

Geen wachttijden reparatie binnen 24 uur

Geen onderzoekSkosten

Originele Apple onderdelen

100% Gecertificeerd Personeel

min. 1 Jaar garantie op uw reparatie

Bij Startgoed Computers kunt u zowel met als zonder afspraak altijd terecht. Aan onze inname balie zullen wij altijd samen met u een diagnose stellen. Kleine reparaties kunnen dan ook direct worden uitgevoerd. U krijgt altijd een prijsopgave vooraf. Reparatie op locatie is in veel gevallen mogelijk ( mits het binnen een straal van 30km is).

iMac voeding reparatie

Een veel voorkomend probleem bij alle modellen iMac’s is dat de voeding defect is. Een slechte voeding kunt u vaak vooraf herkennen. Heeft u iMac moeite met inschakelen of maakt deze een brommend geluid? Dan komt dit vaak door de voeding. Voor het vervangen van de voeding kunt u gewoon met de iMac langskomen. Deze iMac voeding reparatie is binnen 24 uur uitgevoerd, en vaak zelfs terwijl u wacht.

Er is maar een ding meer frustrerend dan een iMac die langzaam is, nl. een iMac die compleet niet meer wil inschakelen. Je hebt ondertussen al meerdere keren op de aan-en uitschakelaar gedrukt, de kabel gecontroleerd, verschillende stekkerblokken gepakt en nóg weigert hij ook maar iets te doen. De kans is dan erg groot dat de voeding van je iMac defect is.

Een voeding in de iMac defect, dat is toch zo gerepareerd?

Bij een iMac uit 2009 – 2012 moeten wij de glasplaat en het scherm verwijderen om de voeding te kunnen vervangen. Dit is een snelle reparatie waar u op kunt wachten. Bij een iMac uit 2012 tot heden is de ingreep ingewikkelder en bent u de iMac maximaal 24 uur kwijt. Het scherm zal verwijderd moeten worden net als de componenten aan de binnenkant. Tevens kijken wij direct of er geen schade aan het moederbord is ontstaan. Eventuele reparaties aan het moederbord kunnen wij ook uitvoeren en u wordt hier van te voren over geïnformeerd.

Hoe kan de voeding defect zijn gegaan?

Een veel voorkomend probleem waardoor de voeding defect is gegaan is, door gebruik van een verkeerd stekkerblok (verlengsnoer). Gebruik nooit de goedkope stekkerdozen met de welbekende aan/uit schakelaar. Deze brengen ernstige schade toe aan voedingen van zowel uw iMac als ook andere apparaten. Uiteraard kan het ook slijtage zijn van de voeding. Aan alle voedingen zit gewoon een maximale levensduur. Dus hoe meer u gebruik maakt van uw iMac, hoe eerder deze verslijt.

Prijs?

Gewoon even vooraf informeren. De voedingen zitten op prijzen variërend van 59 tot 299 euro, dus we kijken samen even wat voor u de juiste is.

Bent u opzoek naar een ander soort iMac reparatie? Contacteer ons dan of vul onderstaand formulier in.

Offerte aanvragen

Heeft u vragen of opmerkingen over een iMac reparatie of Macbook reparaties? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen
(Voorbeeld: Macbook Air A1465 of iMac 27inch dun model 2017)

Kom langs in onze vestiging

Kies optie

Stuur het naar ons op

Kies optie

Reparatie bij u op locatie

Kies optie