MacBook videokaart reparatie

Macbook videokaart reparatie heeft een vaste prijs van €199 incl. BTW met 1 jaar garantie en alles op basis van No Cure No Pay.

Videokaart reparaties zijn ook gewoon mogelijk bij de MacBook Pro. Laat u niet van de wijs brengen door vreemde verhalen en laat uw MacBook Pro vakkundig repareren! Bij reparatie aan de MacBook Pro gaan wij heel anders te werk als andere reparateurs.

Wij halen de huidige videochip van uw MacBook Pro af, maken uw MacBook daarna helemaal schoon en plaatsen een nieuwe videochip weer terug op uw moederbord, alleen nu met een betere aanhechting als welke Apple zelf heeft gebruikt. Mocht de huidige videochip van uw MacBook Pro niet meer werken, kunnen wij hier een nieuwe videochip op plaatsen. Deze videochips zijn nog leverbaar in tegenstelling tot wat andere je vertellen. Vakkennis en goede apparatuur doen in dit geval wonderen voor uw MacBook Pro.

Let op: Er worden hier en daar goedkope reparaties aangeboden, maar vergeet niet dat wij de chip ook daadwerkelijk vervangen en niet verhitten zoals velen doen; Verhitten is een tijdelijke oplossing. Vraag hier specifiek naar.

Heeft u verder vragen over de prijs of reparaties die wij uitvoeren?

Vragen of opmerkingen over de Macbook videokaart reparatie of overige Macbook reparaties?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 040 – 218 33 88 / 06 – 57 48 00 20

Reparatie aanmelden homepagina v2