SSD Upgrade iMac

//SSD Upgrade iMac

SSD Upgrade iMac

Op locatie SSD upgrade aan iMac laten uitvoeren.

Startgoed Computers komt steeds meer op locatie bij Zakelijke en Particuliere klanten , Door enkele aanpassingen in de mobiele werkplaats kunnen wij nu op locatie de SSD upgrade uitvoeren.
De upgrade op locatie kan zowel bij de Dikke model iMacs als ook bij de Slim model iMacs. Kies u voor een nieuwe installatie van een SSD in uw iMac dan is het op locatie langs komen gratis.
Wilt u dat wij de data overzetten naar de nieuwe SSD is de eerste 100GB ( 1ste uur ) gratis, Moeten wij meer data overzetten dan rekenen we € 85,00 per uur .
Wij adviseren u  om als u bijvoorbeeld meer dan 100Gb heeft dat u uw foto’s en videos zelf vast kopieert naar een externe harde schijf.
U kunt dan na onze upgrade de data gemakkelijk weer terug zetten naar uw iMac.

iMac ssd upgrade op locatie is precies het zelfde als Macbook SSD upgrade op locatie. Wij berekenen hier de zelfde kosten voor bij het op locatie bezoeken van de klant.

Tevens kunnen wij vanaf heden de iMac 2019 ook al upgraden met een SSD, Deze upgrade is bij ons aanzienlijk goedkoper dan dat u deze direct bij aanschaf door Apple laat uitvoeren.

Meer informatie over de SSD upgrade prijzen vind u hier

2019-04-17T18:00:09+02:0017 april 2019|Tags: , |0 reacties

Over de auteur

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.