Vernieuwen netwerk Zorgboerderij Grootenhout

//Vernieuwen netwerk Zorgboerderij Grootenhout

Vernieuwen netwerk Zorgboerderij Grootenhout

Zakelijke Apple omgeving bij Zorgboerderij Grootenhout of basis van een Ubiquiti omgeving.

Enige tijd geleden werden wij gebeld of we eens wilde komen kijken naar de omgeving van Zorgboerderij Grootenhout in Mariahout.
(mag ik eerst even zeggen dat het geweldig is wat ze hier doen voor demente oudere die intensieve zorg nodig hebben, in 1 woord is het geweldig en zijn wij heel trots dat ons om hulp is gevraagd om hier een steentje aan bij te dragen om de medewerkers te helpen en te begeleiden inzake de gehele ICT omgeving)

We zijn hier gaan kijken en hebben aangegeven dat wij ze zeer zeker kunnen helpen met het vernieuwen van de gehele ICT omgeving, deze was in de loop van de tijd aardig verouderd en een flinke upgrade was wel nodig.
Gelukkig is men al zeer bekend met Apple en kunnen wij natuurlijk ervoor zorgen dat alle iMacs weer helemaal up to date zijn en dat ze zich niet druk hoeven te maken over veiligheid en updates en begeleiding.

Wat zijn we precies aan het doen:

We zijn nu druk bezig met het aansluiten van de Glasvezel verbindingen in meer dan 6 omgevingen op de Zorgboerderij Grootenhout.
Het gehele netwerk wordt vernieuwd met nieuwe bekabeling en een compleet netwerk geheel voorzien van hardware van Ubiquiti. https://www.ui.com 
Startgoed Computers zorgt er voor dat de switches , de routers, het internet verkeer en het gehele Wi-Fi beheerd en gemonitord kan worden zodat we voor iedereen een goede werkbare omgeving creëren waarbij gebruikersgenot ook belangrijk is.
We hebben een goed zakelijk Wi-Fi netwerk aangesloten en natuurlijk voor de gasten ook een Wi-Fi omgeving met gastenportaal.
Gezien de omgang van het gehele project is het ook voor ons een flinke uitdaging maar voor ons als ICT leverancier is deze omgeving geweldig en zijn wij vooral blij dat ze voor de beste hardware kiezen en mooie omgeving krijgen.

Voordelen van een Ubiquiti netwerk is dat het extreem veilig is en continu geüpgraded wordt met nieuwe software en nieuwe mogelijkheden.
Monitoring van het Wi-Fi netwerk gebeurd bij ons op kantoor waardoor wij snel kunnen ondersteunen bij eventuele foutmeldingen of storingen.
Ook is de omgeving van Ubiquiti grafisch en zeer gebruikersvriendelijk waardoor ook de installatie voor iedere omgeving gemakkelijk is te installeren.

Enkele foto’s van de omgeving van het netwerk

Ubiquiti icm Apple

Ubiquiti icm Apple

Apple Wifi omgeving

Apple Wifi omgeving

 

 

 

 

 

 

 

Bent u op zoek naar een goede partner voor het aanleggen van uw complete netwerk zowel bekabeld als draadloos neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.
Wij kijken graag met u samen naar de mogelijkheden waarbij kwaliteit voorop staat.
Lees hier eventueel meer informatie :

2019-04-24T23:40:22+02:00