MacBook batterij vervangen met garantie

macbook scherm repareren

Heeft u problemen met de accu van uw MacBook, MacBook Air of MacBook Pro? Startgoed Computers koopt de accu’s rechtstreeks in bij Apple waardoor wij altijd garanderen dat wij uw MacBook batterij vervangen door een originele Apple MacBook batterij. Wilt u uw batterij laten vervangen dan is dat bij ons mogelijk en omdat wij de meeste batterijen op voorraad hebben vervangen wij de batterij binnen 24 uur.  Laat u dus niet vertellen dat deze er niet meer zijn of dat de productie is stopgezet. Alleen van de MacBook Pro Late 2012 is de productie gestopt hiervoor hebben wij een alternatieve batterij en met 2 jaar garantie.
Alle originele Apple batterijen krijgen 1 jaar garantie.

Macbook batterij vervangen prijzen

Wij vervangen uitsluitend originele Apple batterijen met 1 jaar garantie. Onderstaande prijzen zijn inclusief montage en reinigen van uw Macbook.

Macbook modelPrijs (incl. BTW montage en reinigen)
Air 2011 t/m 2019€ 159,-
Pro 15 inch voor Late 2012€ 159,-
Pro Late 2012 t/m 2015€ 199,-
12 inch A1534€ 229,-
Pro 2016 t/m 2019€ 229,-
  • Laat u niet wijs maken dat bij de nieuwe modellen de hele topcase vervangen moet worden dit is namelijk niet het geval.
  • Let op wij verkopen GEEN losse accu’s alleen met montage en 1 jaar garantie.

Bent u nog aan het oriënteren waar u uw MacBook batterij wilt gaan vervangen? Neem dan ons advies aan dit altijd bij een gecertificeerde Apple reparateur te doen. Alle reparaties die wij verrichten worden gedaan met originele Apple producten waardoor u altijd uw fabrieksgarantie behoudt. Daarnaast geven wij ook een jaar garantie op de vervangen MacBook batterij. Ook is het belangrijk dat u altijd het label van de batterij controleert, deze moet namelijk merk, modelnummer, keurmerk en capaciteit specificaties bevatten. Het is namelijk belangrijk dat het gaat om een originele Apple batterij, dit omdat een originele batterij van Apple een sensor en chip bevat, deze is nodig om verhitting of kortsluiting te voorkomen. Vervangt u de batterij van uw MacBook met een namaak batterij dan is de kans dat de batterij ontploft of kortsluiting veroorzaakt aanwezig. Dit zal vervolgens ernstige schade aan uw MacBook aanbrengen. Wij hebben al diverse accu’s gezien welke ontploft zijn, en waarbij de MacBook opengesprongen is, of waarbij ernstige schade aan het moederbord is ontstaan door een namaak batterij. Goedkoop is in dit geval altijd duurkoop.

Wanneer MacBook batterij vervangen?

Dit ziet u vaak aan de melding rechtsboven in het scherm, hier staat dan dat u uw batterij moet vervangen. Een Apple accu van een MacBook gaat gemiddeld 3 tot 5 jaar mee. Een MacBook mag absoluut niet meer dan 1000 laadcycli hebben, deze moet dan vervangen worden.

Wij vervangen uw batterij van uw Macbook zoals u mag verwachten:

  • Originele Apple onderdelen en lijm zodat u de fabrieksgarantie behoudt
  • Gecertificeerd personeel
  • Minimaal 1 jaar garantie op uw nieuwe accu
  • Geen onderzoekskosten
batterij vervangen macbookbatterij verwijderd vervangen batterij macbook vervangen gemonteerd

Vragen of opmerkingen over de Macbook batterij vervangen of overige Macbook reparaties?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 040 – 218 33 88 

Reparatie aanmelden homepagina v2