Afhalen en verzenden

Verzenden

Bezorgkosten
Alle bij ons geplaatste bestellingen kunnen bij u aan de deur worden afgeleverd. Bij ons betaalt u nooit verzendkosten. Leveringen worden aangetekend en verzekerd verzonden door UPS.

Levertijd
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, is de volgende werkdag al in huis.

Het afleveradres
Indien het afleveradres afwijkt van het factuuradres dan dient u dit aan te geven bij uw bestelling.

Bezorging
Wanneer uw bestelling bij u wordt aangeboden en er is niemand aanwezig, dan zal de chauffeur tot maximaal 2 keer terug komen om uw pakket aan te bieden. Is er dan nog niemand aanwezig dan zal het pakket worden geretourneerd.

Afhalen

Startgoed Computers biedt u de mogelijkheid om uw bestelling in Eindhoven af te halen. U kunt dit aangeven bij het aanmaken van een order. U kunt dit doen onder het genot van een heerlijk kopje koffie en u wordt netjes door een van onze medewerkers geholpen. U kunt bij ons bedrijf met PIN of iDEAL betalen. We doen ons best om alle producten van de juiste voorraadgegevens te voorzien. Heeft u een bestelling geplaatst of ziet een product die u wilt afhalen en mocht u niet voor niets willen komen, informeer dan naar het artikel of deze daadwerkelijk voorradig is, telefonisch, e-mail, op via onze chatvenster voor uw komst. Dit scheelt u een “nutteloze rit” naar Eindhoven voor het geval iemand het laatste exemplaar mocht bestellen in de winkel of meeneemt terwijl u in de auto zit op weg naar ons.