MacBook RAM upgrade

macbook ram upgrade

LET OP; dit is alleen mogelijk bij de PRO modellen tot en met MID 2012!!

Ben je het helemaal beu dat uw Apple MacBook continu vastloopt als u meerdere programma’s open hebt staan? Tijd voor een MacBook RAM upgrade. Een MacBook RAM upgrade is nodig als u merkt dat de Apple trager begint op te starten. De MacBook heeft dan moeite om zwaardere programma’s te openen of totaal niet meer met uw eigen snelheid mee kan gaan. Bij Startgoed Computers kunt u zowel met als zonder afspraak terecht. U krijgt altijd een offerte vooraf en al onze monteurs zijn gecertificeerd. Ook voor een software of SSD-upgrade bent u bij Startgoed Computers aan het juiste adres.

Snelmenu:

Wanneer is een MacBook RAM upgrade nodig?

Wil je het RAM-geheugen van je MacBook gaan upgraden? Stel jezelf dan de onderstaande vragen:

  • Is jouw MacBook aanzienlijk langzamer dan toen deze in je bezit kwam?
  • Hangt je MacBook vaak vast en heeft die steeds meer moeite met zware applicaties?
  • Wordt het beeld vaak slechts gedeeltelijk geladen?
  • Is multitasken op uw computer te belastend geworden om effectief te kunnen werken?
  • Heeft het veel tijd nodig om uw computer op te starten?

Jouw MacBook is aan een RAM upgrade toe wanneer bovenstaande vragen met JA beantwoord kunnen worden.

Een snellere MacBook met een RAM upgrade

RAM-geheugen staat voor Random Access Memory. Hierop wordt data tijdelijk opgeslagen, in tegenstelling tot de harde schrijf waar data wordt opgeslagen voor de lange termijn. Andere namen voor RAM zijn intern geheugen en werkgeheugen en iedere MacBook maakt hier gebruik van. Data op het RAM kan veel sneller worden geopend dan een harde schijf. De processor van een desktop of laptop werkt nauw samen met het RAM. Bij een snelle computer is het daarom belangrijk dat er voldoende RAM aanwezig is.

Hoeveel RAM-geheugen heeft mijn MacBook?

macbook ram upgrade sneller makenBent u benieuwd hoeveel RAM-geheugen jouw MacBook nu heeft en hoe ver we deze kunnen upgraden? In het Apple-menu kun je deze informatie vinden onder “About this Mac”. Neem vervolgens contact met ons op en we informeren jou vrijblijvend over de mogelijkheden qua MacBook RAM upgrade.

Vragen of opmerkingen over de MacBook RAM upgrade of op zoek naar een andere MacBook upgrade? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 040 – 218 33 88

Reparatie aanmelden homepagina v2