Refurbished MacBook kopen

Bent u opzoek naar een Refurbished Apple MacBook, die net zo goed is als een nieuwe MacBook? Uw Refurbished Apple MacBook bij Startgoed Computers kopen staat garant voor een slimme aankoop. Wij bieden namelijk uitsluitend Refurbished Apple MacBooks aan, welke 100% aan uw en onze kwaliteits eisen voldoen. Dit garanderen wij u door 2 jaar garantie op uw aankoop te geven. Een Refurbished MacBook is altijd voorzien van een nieuwe installatie Mac OS met daarbij een Office installatie. U kunt er tevens voor kiezen om uw Refurbished MacBook te laten voorzien van uw eigen software, door te kiezen voor de overzet-service, welke volledig gratis is. Hiervoor moet je dan wel langskomen in onze showroom, zodat wij het oude systeem eerst ontvangen. Wij zetten uw data dan volledig over zodat u zo snel mogelijk weer verder kunt gaan met uw werkzaamheden.

Klik op details voor meer informatie over een A-Grade MacBook en welke zekerheden je krijgt.

Een refurbished Macbook is gecontroleerd op

  • Het MacBook moederbord is volledig gecontroleerd en mag geen vocht- of valschade hebben.
  • De MacBook batterij moet 90-100% capaciteit hebben anders plaatsen wij een nieuwe originele Apple batterij. U krijg niet voor niets altijd 1 jaar garantie op de accu.
  • Het scherm mag geen coating problemen hebben of moet al terug zijn geweest voor eventuele terugroep acties. Mocht het scherm lichtje krasjes hebben, dan vermelden wij er dit duidelijk bij óf plaatsen wij direct een nieuw origineel Apple beeldscherm.
  • De SSD moet 100% in orde zijn anders plaatsen wij direct een nieuwe. Met onze eigen werkplaats kunnen wij uw aankoop ook altijd nog upgraden met een eventuele grotere SSD.
  • De Macbook wordt volledig gereinigd en schoon gemaakt, koelpasta wordt vervangen en de heatsink wordt gecontroleerd.

Wij vinden gewoon dat als u een grote aankoop doet u ook hoge eisen mag hebben, die hebben wij ook aan onze producten en dat zult u ook zeker merken.

Afkomst van onze refurbished MacBooks

Door direct in te kopen bij Apple, of in te kopen bij geselecteerde Apple Refurbished partijen, welke voldoen aan het Apple Approved Selection keurmerk. refurbished macbook kopenTevens hebben wij een grote klantenkring, welke regelmatig voor een upgrade gaan, waarbij ze het oude toestel inruilen. Zo weten we altijd de herkomst en kunnen we goede garantievoorwaarden aanbieden.

Vanaf heden kopen wij ook onze Apple MacBooks rechtstreeks bij Apple in met het keursmerk Approved Selection. Bij Approved Selection MacBooks staat op onze webshop duidelijk een logo van Approved selection vermeld meet daarbij de gradatie.

Zoekt u een refurbished MacBook en staat het model er niet bij? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen ieder model of uitvoering leveren en geheel aanpassen naar uw wensen. U krijgt op iedere aankoop van een MacBook 2 jaar garantie.


show blocks helper

Scherm

Jaar

Werkgeheugen

Type opslag

Opslag capaciteit

Processor