Refurbished MacBook kopen

Bent u opzoek naar een refurbished MacBook die zo goed is als een nieuwe MacBook? Uw refurbished MacBook bij Startgoed computers kopen staat garant voor een slimme aankoop. Wij bieden namelijk uitsluitend refurbished Apple MacBook’s aan welke 100% aan onze kwaliteit eisen voldoen, dit garanderen wij u door 2 jaar garantie bij uw aankoop te geven. Een refurbished MacBook is altijd voorzien van een nieuwe installatie Mac OS met daarbij een Office installatie. U kunt er tevens voor kiezen om uw refurbished MacBook te laten voorzien van uw eigen software door te kiezen voor de overzet-service. Hiervoor moet je dan wel langskomen in onze showroom, zodat wij het oude systeem eerst ontvangen.

Bekijk hier waar wij de refurbished MacBook controleren voordat wij deze te koop aanbieden


Iedere Apple Macbook die wij kopen controleren wij op 18 punten. Een aantal punten zijn refurbished macbook kopenhet scherm, de voeding, het SSD werkgeheugen, de Fusion schijf, het moederbord, de speakers en de aansluitingen. Deze worden gecheckt op originaliteit en beoordeeld of deze nog jaren mee gaan. Wanneer ons technische team een onderdeel in de MacBook vindt dat niet naar behoren functioneert dan wordt dit onderdeel vervangen met een origineel Apple onderdeel. Door deze technische scan kunnen wij u garanderen dat uw aankoop bij Startgoed computers een slimme aankoop is en bieden wij u 2 jaar garantie bij uw aankoop. Een refurbished MacBook kopen resulteert in: Volledig technisch gecheckte MacBook hardware, Verouderde MacBook onderdelen zijn vervangen, Volledige datawipe van de harde schijf, Van buiten en binnen wordt de MacBook schoongemaakt en natuurlijk dat u een hoop geld bespaart.

Vanaf heden kopen wij ook onze Apple MacBooks rechtstreeks bij Apple in met het keursmerk Approved Selection. Bij Approved Selection MacBooks staat op onze webshop duidelijk een logo van Approved selection vermeld meet daarbij de gradatie.

Zoekt u een refurbished MacBook en staat het model er niet bij? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen ieder model of uitvoering leveren en geheel aanpassen naar uw wensen. U krijgt op iedere aankoop van een MacBook 2 jaar garantie.


show blocks helper

Scherm

Jaar

Werkgeheugen

Type opslag

Opslag capaciteit

Processor