Refurbished MacBook kopen met 2jr garantie

Onderstaande nieuwe en refurbished MacBook’s hebben wij in eigen voorraad en zijn volledig gecheckt door onze Apple gecertificeerde technicus zodat wij 100% zeker zijn dat jij een goede refurbished MacBook koopt waar je nog jaren mee vooruit kan. Wij bieden uitsluitend refurbished MacBook’s aan welke 100% aan onze kwaliteitseisen voldoen, dit garanderen wij u door 2 jaar garantie bij uw aankoop te geven. Een refurbished MacBook is altijd voorzien van een fabrieksinstallatie. Koop je een refurbished MacBook voor 16:00 via onze webshop, dan wordt deze de volgende dag geleverd. Vragen over een refurbished MacBook kopen? Bekijk onderstaande veelgestelde vragen of neem vrijblijvend contact op.

Snelmenu refurbished MacBook


toon de blokken hulp

Voorraad

Scherm

Resolutie

Jaar

Werkgeheugen

Opslag capaciteit

Processor

refurbished macbook kopen

Waarop zijn de refurbished MacBooks gecontroleerd?

Hieronder de 5 punten waar wij refurbished MacBooks op controleren voordat deze op de webshop of in de winkel aangeboden worden:

  • Het MacBook moederbord is volledig gecontroleerd en mag geen vocht- of valschade hebben.
  • De MacBook batterij moet 90-100% capaciteit hebben anders plaatsen wij een nieuwe originele Apple batterij. U krijg niet voor niets altijd 1 jaar garantie op de accu.
  • Het scherm mag geen coating problemen hebben of moet al terug zijn geweest voor eventuele terugroep acties. Mocht het scherm lichtje krasjes hebben, dan vermelden wij er dit duidelijk bij óf plaatsen wij direct een nieuw origineel Apple beeldscherm.
  • De SSD moet 100% in orde zijn anders plaatsen wij direct een nieuwe. Met onze eigen werkplaats kunnen wij uw aankoop ook altijd nog upgraden met een eventuele grotere SSD.
  • De Macbook wordt volledig gereinigd en schoongemaakt, koelpasta wordt vervangen en de heatsink wordt gecontroleerd.

Wij vinden gewoon dat als u een grote aankoop doet u ook hoge eisen mag hebben, die hebben wij ook aan onze producten en dat zult u ook zeker merken.

Wat is het verschil tussen een refurbished MacBook Air & refurbished MacBook Pro?

Buiten de prijs zijn er 3 verschillende soorten factoren waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een refurbished macbook. Koop je een refurbished macbook pro of toch een refurbished macbook air? Hieronder leggen we je uit wat de verschillen tussen deze 2 zijn.

   • Het gewicht en formaat

Laten we beginnen met het belangrijkste verkoopargument van de MacBook Air: de draagbaarheid. Het is een laptop uit de zogenaamde dunne en lichte categorie, een volwaardige laptop, maar dan in een lichtgewicht behuizing. Qua formaat en gewicht is er een verschil, maar voor veel gebruikers is gewicht niet de belangrijkste reden om een Air te kopen. Bovendien is de Air met een dikte van 14,9 millimeter niet merkbaar dunner dan 15,6 mm Pro.

   • Het beeldscherm


Het echt belangrijke verschil tussen de Air en Pro is het scherm. De MacBook Air is alleen verkrijgbaar in de 13 inch versie, bij Pro kun je kiezen tussen 13,3 en 16 inch. Dus als je absoluut een “normale” laptop wilt, heb je geen andere keus dan de grotere MacBook Pro. Er zijn kleine verschillen in schermkwaliteit en resolutie: beide varianten hebben een Apple Retina-scherm met een resolutie van 2560 x 1600 pixels (zogenaamde WQXGA-resolutie). Daarnaast gebruikt de Pro moderne beeldtechnologie om betere kleuren te bereiken. Belangrijk: Pro heeft de beroemde Apple Touch Strip (een extra rij toetsen, wat eigenlijk een klein touchscreen is en varieert afhankelijk van de gebruikte software), Air niet.

   • De hardware

De Pro heeft een betere grafische layout en een veel betere processor dan Air. Er zijn ook veel meer aansluitingen beschikbaar. Qua geheugen is er geen verschil voor basismodellen in beide categorieën, maar de duurdere Pro kan een opslag schijf hebben tot 2 terabytes, terwijl Air maar tot 1 terabyte kan.

Wat is de afkomst van de refurbished MacBooks?

Door direct in te kopen bij Apple, of in te kopen bij geselecteerde Apple Refurbished partijen, welke voldoen aan het Apple Approved Selection keurmerk. refurbished macbook kopen onlineTevens hebben wij een grote klantenkring, welke regelmatig voor een upgrade gaan, waarbij ze het oude toestel inruilen. Zo weten we altijd de herkomst en kunnen we goede garantievoorwaarden aanbieden.

Vanaf heden kopen wij ook onze Apple MacBooks rechtstreeks bij Apple in met het keursmerk Approved Selection. Bij Approved Selection MacBooks staat op onze webshop duidelijk een logo van Approved selection vermeld met daarbij de gradatie.

Wil je een refurbished MacBook kopen maar staat het jouw gewenste model er niet bij? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen ieder model of uitvoering leveren en geheel aanpassen naar uw wensen. U krijgt op iedere aankoop van een MacBook 2 jaar garantie.