in3 banners 728X90

Refurbished MacBook

Onderstaande nieuwe en refurbished MacBooks hebben wij in eigen voorraad en zijn volledig gecheckt door onze Apple gecertificeerde technici zodat wij 100% zeker zijn dat u een goede refurbished MacBook koopt waar u nog jaren mee vooruit kan. Wij bieden uitsluitend refurbished MacBooks aan welke 100% aan onze kwaliteitseisen voldoen, dit garanderen wij u door 2 jaar garantie bij uw aankoop te geven. Een refurbished MacBook is altijd voorzien van een fabrieksinstallatie. Koopt u een refurbished MacBook voor 16:00 via onze webshop, dan wordt deze de volgende dag geleverd. Vragen over een refurbished MacBook kopen? Bekijk onderstaande veelgestelde vragen of neem vrijblijvend contact op.

Snelmenu refurbished MacBook


Voorraad

Scherm

  Resolutie

  Jaar

  Werkgeheugen

  Opslag capaciteit

  Processor

    


  Wat is het verschil tussen een refurbished MacBook en een gebruikte Macbook?

  Een gecertificeerd refurbished Apple-product is grondig getest en schoongemaakt. Als er gebreken zijn, wordt een gecertificeerd refurbished product gerepareerd door een bekwame en gekwalificeerde technicus.

  Een gebruikt product heeft geen garantie en wordt meestal door particulieren verkocht. Zelfs als ze worden verkocht door externe bedrijven, zijn ze niet gecontroleerd, getest en daarom kan een fout onopgemerkt blijven en kunt u het risico lopen om geld te verliezen of ten prooi te vallen aan oplichting. Op een gebruikt product zit ook geen garantie of garantie dat het goed zal werken. U kunt ook vatbaar zijn voor mogelijke fraude met identiteitsdiefstal of andere kwaadaardige activiteiten, omdat u de persoon van wie u een gebruikte Macbook Pro koopt niet echt kent. Dit brengt een groot risico met zich mee. Wanneer u een gebruikte Macbook Pro koopt, koopt u deze in dezelfde staat, in tegenstelling tot een gecertificeerd refurbished Apple-product dat werkt en technisch in goede staat verkeert en wordt geleverd met garantie.

  Waarop zijn de refurbished MacBooks gecontroleerd?

  Hieronder de 5 punten waar wij refurbished MacBooks op controleren voordat deze op de webshop of in de winkel aangeboden worden:

  • Het MacBook moederbord is volledig gecontroleerd en mag geen vocht- of valschade hebben;
  • De MacBook batterij moet 90-100% capaciteit hebben anders plaatsen wij een nieuwe originele Apple batterij. Daarom krijgt u altijd 1 jaar garantie op de accu; 
  • Het scherm mag geen coating problemen hebben of moet al terug zijn geweest voor eventuele terugroepacties. Mocht het scherm lichte krasjes hebben, dan vermelden wij er dit duidelijk bij óf plaatsen wij direct een nieuw origineel Apple beeldscherm; 
  • De SSD moet 100% in orde zijn anders plaatsen wij direct een nieuwe. In onze eigen werkplaats kunnen wij uw aankoop ook altijd nog upgraden met een eventuele grotere SSD;
  • De MacBook wordt volledig gereinigd en schoongemaakt, koelpasta wordt vervangen en de heatsink wordt gecontroleerd.

  Wij vinden dat als u een grote aankoop doet u ook hoge eisen mag hebben, die hebben wij ook aan onze producten en dat zult u zeker merken.

  Wat is het verschil tussen een refurbished MacBook Air & refurbished MacBook Pro?

  Buiten de prijs zijn er drie verschillende soorten factoren waar u rekening mee moet houden bij het kopen van een refurbished MacBook. Koopt u een refurbished MacBook pro of toch een refurbished MacBook air? Hieronder leggen we u uit wat de verschillen tussen deze twee zijn.

    • Het gewicht en formaat

  Laten we beginnen met het belangrijkste verkoopargument van de MacBook Air: de draagbaarheid. Het is een laptop uit de zogenoemde dunne en lichte categorie, een volwaardige laptop, maar dan in een lichtgewicht behuizing. Qua formaat en gewicht is er een verschil, maar voor veel gebruikers is gewicht niet de belangrijkste reden om een Air te kopen. Bovendien is de Air met een dikte van 14,9 millimeter niet merkbaar dunner dan 15,6 mm Pro.

    • Het beeldscherm


  Voor veel gebruikers is het belangrijkste verschil tussen de Air en Pro, het scherm. De MacBook Air is alleen verkrijgbaar in de 13 inch versie, bij Pro kunt u kiezen tussen 13,3 en 16 inch. Dus als u absoluut een gemiddelde laptop wilt qua schermgrootte, heeft u geen andere keus dan de grotere MacBook Pro. Er zijn kleine verschillen in schermkwaliteit en resolutie: beide varianten hebben een Apple Retina-scherm met een resolutie van 2560 x 1600 pixels (zogenaamde WQXGA-resolutie). Daarnaast gebruikt de Pro moderne beeldtechnologie om betere kleuren te bereiken. Belangrijk: Pro heeft de beroemde Apple Touch Strip (een extra rij toetsen, wat eigenlijk een kleine touchscreen is en varieert afhankelijk van de gebruikte software), Air niet.

    • De hardware

  De Pro heeft een betere grafische lay-out en een veel betere processor dan Air. Er zijn ook veel meer aansluitingen beschikbaar. Qua geheugen is er geen verschil voor basismodellen in beide categorieën, maar de duurdere Pro kan een opslag schijf hebben tot 2 terabytes, terwijl Air, maar tot 1 terabyte kan.

  Wat is de afkomst van de refurbished MacBooks?

  refurbished macbook kopen onlineWij kopen direct in bij Apple en dus niet van Particulieren. Alleen zo kunnen wij u de hoogste kwaliteit aanbieden. Veel van onze MacBooks hebben dan ook nog Apple fabrieksgarantie of zelfs Apple Care+

   

  Aangezien wij rechtstreeks bij Apple inkopen kunnen wij ook elk gewenst product voor u bestellen als dit al niet voorradig is bij ons in het magazijn.
  Tevens hebben diverse uitvoeringen zoals

  Nieuwe Apple producten
  OPEN-BOX
  A-Grade
  B-Grade
  C-Grade
  Geretourneerde producten vanuit de Apple winkels .

  Titel