Refurbished iMacs

Onderstaande refurbished iMac’s hebben wij in eigen voorraad en zijn volledig gecheckt door onze Apple gecertificeerde technici zodat wij 100% zeker zijn dat u een goede refurbished iMac koopt waar u nog jaren mee vooruit kan. Wij bieden namelijk uitsluitend refurbished iMac’s aan die 100% aan onze kwaliteitseisen voldoen, dit garanderen wij u door 2 jaar garantie bij uw aankoop te geven. Een refurbished iMac is altijd voorzien van een fabrieksinstallatie. Koopt u een refurbished iMac voor 16:00 via onze webshop, dan wordt deze de volgende dag al geleverd. Vragen over een refurbished iMac kopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Iedere iMac op de website is desgewenst nog aan te passen met extra geheugen of extra SSD opslag. Neem hiervoor contact op.
Wij verkopen enkel iMacs met SSD om snelheid en kwaliteit te kunnen garanderen. (Geen Fusion door de grote hoeveelheid storingen)

Het is ook mogelijk om een 27inch iMac te leveren met een Vesa-Mount tegen een meerprijs van €199,00 incl. montage.

Snelmenu Refurbished iMac

Meer informatie over onze refurbished iMacs? Druk op onderstaande onderwerpen om meer informatie te lezen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord.


Prijs

Voorraad

Scherm

Resolutie

Jaar

Werkgeheugen

Opslag capaciteit

Processor

  

refurbished imac

iMac duur? Koop een refurbished iMac met garantie

De aanschaf van een nieuwe Apple iMac is een grote investering. Er is echter een goed alternatief: een refurbished iMac kopen!

Een refurbished iMac is een gebruikte iMac die professioneel is onderhouden. Dit houdt in dat de iMac volledig is getest, schoongemaakt en (indien nodig) voorzien van nieuwe componenten zodat deze technisch weer in uitstekende staat verkeert. Een refurbished Mac is echter een stuk goedkoper dan een nieuwe Apple: de besparing kan enkele honderden euro’s bedragen.

Alle refurbished iMacs die door Startgoed-computers worden verkocht, kopen wij rechtstreeks in bij Apple. Dit kunnen dus door gerepareerde MacBooks zijn na aan terugroepactie, een open-box omdat een klant af heeft gezien van zijn aankoop, of voorraad die niet in de Apple-stores is verkocht.

Daarom vind je bij Startgoed-computers alleen producten van topkwaliteit en kopen wij 90% rechtstreeks bij Apple. Ook hebben wij regelmatig inruil modellen van klant die bij ons een nieuwe iMac of Macbook hebben aangekocht. Deze producten controleren wij natuurlijk volledig en dit vermelden wij altijd bij de MacBook of iMac op de website.

Waarop zijn de refurbished iMac’s gecontroleerd?

Iedere Apple iMac die wij kopen controleren wij op 18 punten. Een aantal punten zijn het scherm, de voeding, het SSD-werkgeheugen, de Fusion schijf (vervangen wij altijd voor een SSD), het moederbord, de speakers en de aansluitingen. Deze worden gecheckt op originaliteit en beoordeeld of deze nog jaren mee kunnen. Wanneer ons technische team een onderdeel in de iMac vindt dat niet naar behoren functioneert dan wordt dit onderdeel vervangen met een origineel Apple onderdeel.

Door deze technische scan kunnen wij u garanderen dat uw aankoop bij Startgoed computers een slimme aankoop is en bieden wij u 2 jaar garantie bij uw aankoop. Een refurbished iMac kopen betekent: volledig technisch gecheckte iMac hardware, verouderde iMac onderdelen zijn vervangen, volledige datawipe van de harde schijf, de iMac is van binnen en buiten schoongemaakt en natuurlijk bespaart u een hoop geld.

Wat is het verschil tussen een refurbished iMac & refurbished iMac Pro?

Buiten de prijs zijn er 3 verschillende soorten factoren waar u rekening mee moet houden bij het kopen van een refurbished iMac. Koopt u een refurbished iMac of toch een refurbished iMac Pro? Hieronder leggen we u uit wat de verschillen tussen deze 2 zijn.

iMac Pro: van video-editors en 3D-animators tot chemici en thuisgebruikers, wie u ook bent en wat u ook wilt doen met iMac Pro, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Dit komt door de ongelooflijke specificaties van iMac Pro. Een iMac was nog nooit zo snel en krachtig. Met deze iMac kunt u direct gaan zitten en alles doen wat u wilt op het scherpe 5K Retina-display. Met iMac Pro heeft u de kans om u te ontwikkelen tot een echte professional.

De iMac Pro is standaard, met een 8-core 3,2 GHz Intel Xeon W, 32 GB RAM, 1 TB SSD-opslag en een Radeon Pro Vega 56 grafische processor met 8 GB HMB2-geheugen. De iMac Pro kan worden geconfigureerd met maximaal 18-core 2,3 GHz Intel Xeon W, 128 GB RAM, 4 TB SSD-geheugen en Radeon Pro Vega 64 grafische processor met 16 GB HBM2-geheugen.

Wanneer is een refurbished iMac een goede keuze voor mij?

Wanneer u voldoet aan één van onderstaande punten kunt u het beste kiezen voor een refurbished iMac Pro:

  • U wilt dagelijks werk of het meest belastende grafische werk op iMac doen
  • U bent op zoek naar een krachtig alles-in-een werkstation
  • U wilt uw iMac uitbreiden met de best beschikbare specificaties
  • Uw documenten hebben veel opslagruimte nodig
  • U wilt de mogelijkheid behouden om het werkgeheugen in de toekomst uit te breiden
  • U werkt graag op een groot scherm met 5K-resolutie.

Titel