Refurbished iMac kopen

Bent u opzoek naar een refurbished iMac die zo goed is als een nieuwe iMac? Uw refurbished iMac bij Startgoed computers kopen staat garant voor een slimme aankoop. Wij bieden namelijk uitsluitend refurbished Apple iMac’s aan welke 100% aan onze kwaliteit eisen voldoen, dit garanderen wij u door 2 jaar garantie bij uw aankoop te geven. Een refurbished iMac is altijd voorzien van een nieuwe installatie Mac OS met daarbij een Office installatie. U kunt er tevens voor kiezen om uw refurbished iMac te laten voorzien van uw eigen software door te kiezen voor de overzet-service. Hiervoor moet je dan wel langskomen in onze showroom, zodat wij het oude systeem eerst ontvangen.

Klik op details om te zien waar wij de refurbished iMac op controleren voordat wij deze te koop aanbieden

Een refurbished iMac is gecontroleerd op

Iedere Apple iMac die wij kopen controleren wij op 18 punten. Een aantal punten zijn het scherm, derefurbished imac kopen voeding, het SSD werkgeheugen, de Fusion schijf, het moederbord, de speakers en de aansluitingen. Deze worden gecheckt op originaliteit en beoordeeld of deze nog jaren mee gaan. Wanneer ons technische team een onderdeel in de iMac vindt dat niet naar behoren functioneert dan wordt dit onderdeel vervangen met een origineel Apple onderdeel. Door deze technische scan kunnen wij u garanderen dat uw aankoop bij Startgoed computers een slimme aankoop is en bieden wij u 2 jaar garantie bij uw aankoop. Een refurbished iMac kopen resulteert in: Volledig technisch gecheckte iMac hardware, Verouderde iMac onderdelen zijn vervangen, Volledige datawipe van de harde schijf, Van buiten en binnen wordt de iMac schoongemaakt en natuurlijk dat u een hoop geld bespaart.

Afkomst van onze refurbished iMacs

Door direct in te kopen bij Apple, of in te kopen bij geselecteerde Apple Refurbished partijen, welke voldoen aan het Apple Approved Selection keurmerk. Bij Approved Selection iMacs staat op onze webshop duidelijk een logo van Approved selection vermeld meet daarbij de gradatie.

Zoekt u een refurbished iMac en staat het model er niet bij? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen ieder model of uitvoering leveren en geheel aanpassen naar uw wensen. U krijgt op iedere aankoop van een iMac 2 jaar garantie.


show blocks helper

Scherm

Jaar

Werkgeheugen

Type opslag

Opslag capaciteit

Processor