Refurbished iMac kopen met 2jr garantie

Onderstaande refurbished iMac’s hebben wij in eigen voorraad en zijn volledig gecheckt door onze Apple gecertificeerde technicus zodat wij 100% zeker zijn dat jij een goede refurbished iMac koopt waar je nog jaren mee vooruit kan. Wij bieden namelijk uitsluitend refurbished iMac’s aan welke 100% aan onze kwaliteitseisen voldoen, dit garanderen wij u door 2 jaar garantie bij uw aankoop te geven. Een refurbished iMac is altijd voorzien van een fabrieksinstallatie. Koop je een refurbished iMac voor 16:00 via onze webshop, dan wordt deze de volgende dag geleverd. Vragen over een refurbished iMac kopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Snelmenu refurbished iMac


toon de blokken hulp

Voorraad

Scherm

Resolutie

Jaar

Werkgeheugen

Opslag capaciteit

Processor


refurbished imac kopen

Waarop zijn de refurbished iMac’s gecontroleerd?

Iedere Apple iMac die wij kopen controleren wij op 18 punten. Een aantal punten zijn het scherm, de voeding, het SSD werkgeheugen, de Fusion schijf, het moederbord, de speakers en de aansluitingen. Deze worden gecheckt op originaliteit en beoordeeld of deze nog jaren mee gaan. Wanneer ons technische team een onderdeel in de iMac vindt dat niet naar behoren functioneert dan wordt dit onderdeel vervangen met een origineel Apple onderdeel. Door deze technische scan kunnen wij u garanderen dat uw aankoop bij Startgoed computers een slimme aankoop is en bieden wij u 2 jaar garantie bij uw aankoop. Een refurbished iMac kopen resulteert in: Volledig technisch gecheckte iMac hardware, Verouderde iMac onderdelen zijn vervangen, Volledige datawipe van de harde schijf, Van buiten en binnen wordt de iMac schoongemaakt en natuurlijk dat u een hoop geld bespaart.

Wat is de afkomst van de refurbished iMac’s?

refurbished imac kopenDoor direct in te kopen bij Apple, of in te kopen bij geselecteerde Apple Refurbished partijen, welke voldoen aan het Apple Approved Selection keurmerk.Bij Approved Selection iMacs staat op onze webshop duidelijk een logo van Approved selection vermeld meet daarbij de gradatie. Een refurbished iMac kopen maar staat het jouw gewenste model er niet bij? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen ieder model of uitvoering leveren en geheel aanpassen naar uw wensen. U krijgt op iedere aankoop van een iMac 2 jaar garantie.

Wat is het verschil tussen een refurbished iMac & refurbished iMac Pro

Buiten de prijs zijn er 3 verschillende soorten factoren waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een refurbished macbook. Koop je een refurbished macbook pro of toch een refurbished macbook air? Hieronder leggen we je uit wat de verschillen tussen deze 2 zijn.

iMac Pro, van video-editors en 3D-animators tot chemici en thuisgebruikers, wie je ook bent en wat je ook wilt doen met iMac Pro, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Dit komt door de ongelooflijke specificaties van iMac Pro. Een iMac was nog nooit zo snel en krachtig. Met deze iMac kun je direct gaan zitten en alles doen wat je wilt op het scherpe 5K Retina-display. Met iMac Pro heb je de kans om je te ontwikkelen tot een echte professional.

De iMac Pro is standaard, met een 8-core 3,2 GHz Intel Xeon W, 32 GB RAM, 1 TB SSD-opslag en een Radeon Pro Vega 56 grafische processor met 8 GB HMB2-geheugen. De iMac Pro kan worden geconfigureerd met maximaal 18-core 2,3 GHz Intel Xeon W, 128 GB RAM, 4 TB SSD-geheugen en Radeon Pro Vega 64 grafische processor met 16 GB HBM2-geheugen.

Wanneer is een refurbished iMac pro een goede keuze voor mij?

Wanneer je voldoet aan 1 van onderstaande punten kun je het beste kiezen voor een refurbished iMac Pro:

  • Je wilt dagelijks werk of het meest belastende grafische werk op iMac doen.
  • Je bent op zoek naar een krachtig alles-in-één werkstation.
  • Je wilt iMac uitbreiden met de best beschikbare specificaties;
  • Al jouw documenten hebben veel opslagruimte nodig;
  • Je wilt de mogelijkheid behouden om het werkgeheugen in de toekomst uit te breiden;
  • Je werkt graag op een groot scherm met 5K resolutie.