Mac Mini RAM upgrade

Bent u het helemaal beu dat uw Apple Mac Mini continu vastloopt als u meerdere programma’s open hebt staan? Tijd voor een Mac Mini RAM upgrade. Een Mac Mini RAM upgrade is nodig als u merkt dat de Apple trager begint op te starten. De Mac Mini heeft dan moeite om zwaardere programma’s te openen of kan niet meer met uw eigen snelheid meegaan.

Wat is het RAM-geheugen?

RAM-geheugen staat voor Random Access Memory. Hierop wordt data tijdelijk opgeslagen, in tegenstelling tot de harde schrijf waar data wordt opgeslagen voor de lange termijn. Andere namen voor RAM zijn intern geheugen en werkgeheugen. Iedere Mac Mini maakt hier gebruik van. Data op het RAM kan veel sneller worden geopend dan een harde schijf. De processor van een desktop of laptop werkt nauw samen met het RAM. Bij een snelle computer is het daarom belangrijk dat er voldoende RAM aanwezig is.

Bij Startgoed Computers kunt u zowel met als zonder afspraak altijd terecht, u krijgt altijd een offerte vooraf en al onze monteurs zijn gecertificeerd.

Vragen of opmerkingen over de Mac Mini RAM upgrade of op zoek naar een andere Mac Mini upgrade zoals een Mac Mini Software upgrade of Mac Mini SSD upgrade?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 040 – 218 33 88

Reparatie aanmelden homepagina v2