MacBook software upgrade

Startgoed Computers staat in Brabant bekend om zijn uitstekende hulp bij software problemen die te maken hebben met ieder willekeurig Apple systeem. We hebben 2 typen ondersteuning en leggen ze hieronder aan je uit. Let op wij hebben tevens Apple gecertificeerd personeel welke jaren lang bij Apple gewerkt hebben. Wij kennen alle in’s en out’s van elk besturingssysteem en kunnen u altijd helpen.

Apple software upgrade (ondersteuning 1)

Het valt ons op dat veel mensen de belangrijke Apple updates niet binnenhalen. Dit kan, zeker in deze tijd, tot nogal grote problemen lijden. Wij blijven het zeggen tegen onze klanten dat een MacBook of iMac software upgrade niet vanzelf gaat. Als je op het bekende appeltje klikt en dan op “over deze mac” en updates kiest, laat deze alleen de dringende updates zien van safari en eventuele veiligheids updates. Voor een goede iMac software upgrade zul je toch echt geregeld uw app “App Store” op uw Mac handmatig moeten openen. Direct het eerste venster laat je meteen zien of er een update beschikbaar is.

Hieronder uitgelegd welke versies er momenteel zijn en in welke volgorde:(ja er zijn er nog meer, maar alleen deze ondersteunen wij)

iMac-software-upgrade

Wij helpen je om ieder risico uit te sluiten en maken altijd een back-up alvorens wij de upgrade uitvoeren.

  • 10.6 Snow Leopard Mac OS X (2009)
  • 10.7 Lion Mac OS X (2011)
  • 10.8 Mountain Lion OS X (2012)
  • 10.9 Mavericks OS X (2013)
  • 10.10 Yosemite OS X (2014)
  • 10.11 El Capitan OS X (2015)
  • Sierra 10.12 macOS (2016)
  • High Sierra 10.13 macOS (2017)
  • Mojave macOS (september 2018)

Als je nu linksboven het appeltje selecteert en dan “over deze Mac” zou je in het gunstigste geval Mac Os High Sierra moeten zien staan of Mojave( huidige Mac Os ) .Is dit niet het geval, betekend dit simpelweg dat je een groot risico loopt op aanvallen van buitenaf, veiligheids lekken, en je mist enkele goede ontwikkelingen.Wij adviseren je, als je niet de juiste versie hebt, contact op te nemen met Startgoed-Computers en een afspraak te maken want u heeft dan dringend behoefte aan een Macbook iMac software upgrade.Wij nemen je alle zorgen uit handen en zorgen dat je weer helemaal up-to-date bent als je bij ons weg gaat.

Apple software upgrade bij problemen (ondersteuning 2)

Niet alleen bij updates helpen wij je, maar ook als je simpelweg een probleem met je iMac hebt gerelateerd aan een software fout.Denk daarbij aan de volgende veel voorkomende problemen.

Malware : helaas ook hier heeft een Mac hier last van, maar wij zorgen dat het professioneel verholpen wordt.Virus : het gebeurd niet vaak maar ook bij apple komt wel eens een virus voor. Een groot geluk is dat het zo weer verwijderd kan worden zonder herinstallatie.Software fouten in Upgrades : je herkent het wel , je gaat een update installeren en ineens hangt de hele iMac in de knoop. Wij zijn goed in het ontknopen.Foutmeldingen : Niets vervelender dan je iMac aanzetten en je krijgt van die leuke pop-ups te zien met error meldingen. Wij halen ze gewoon weg.Vragen : niet iedereen is een ICT-er en weet veel van een iMac. Wij weten veel maar samen met jouw kennis kunnen wij je altijd helpen om alles weer op te lossen en te zorgen dat je zonder problemen weer kunt verder werken.

 

Vragen of opmerkingen over de MacBook software upgrade of op zoek naar een andere MacBook upgrade?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 040 – 218 33 88 / 06 – 57 48 00 20

Reparatie aanmelden homepagina v2