Over Startgoed Computers BV

Op deze pagina willen wij u graag uitleggen wie wij zijn en waar wij precies voor staan,
namelijk uitsluitend Apple Reparatie en Onderhoud en daarbij een ruim aanbod Refurbished iMacs en MacBooks.
Startgoed Computers is 3 jaar geleden opgericht op de Hurksestraat in Eindhoven. Veel mensen kennen ons pand wij zaten namelijk bovenin het pand van Sixpack.
Startgoed Computers begon allemaal met het idee om een mobiele werkplaats in een bus te gaan maken .
Via deze manier konden wij dan klanten nog sneller helpen en de klant veel ontzien doordat wij op locatie kwamen.
In samenwerking met Brover bedrijfswagen inrichting hebben wij toen een Mercedes Sprinter aangeschaft.
Een extra lange aangezien er een complete werkplaats ingebouwd zou moeten worden .
Na enkele maanden van voorbereiding is ons dit uiteindelijk gelukt.
Een complete bus met verwarming / stroom / internet / en de mogelijkheid om alle reparaties op locatie uit te voeren.
Een jaar lang hebben wij in de ochtend op locatie gewerkt bij heel veel klanten maar al snel begon het bedrijf te groeien en werdt onze bezoek locatie veel te klein.

Na precies een jaar hebben we besloten dat het tijd werdt voor een nieuwe stap een groter pand,
Ondertussen was het team ook van 2 personen Martijn en Mark ook al gegroeid naar 4 personen namelijk Kevin ( Apple Specialist ) en Gijsbert ( stage).
Het was dus echt nodig om een stapje groter te gaan met wel zeer zeker de gedachte dat dit nog ten koste van onze service mocht gaan.
Er is toen besloten om te gaan voor een verhuizing naar ons huidige pand op de Hastelweg 232 in Eindhoven.
Na een flinke verbouwing hebben wij hier een mooie showroom kunnen openen , met eigen parkeer plaatsen voor de deur wat een luxe 🙂 .
Naast de showroom en een behoorlijk grote reparatie ruimte wilde wij wel de Brabantse gezelligheid bewaren en de klanten blijven zien die ons al een heel jaar trouw waren gebleven.

In het huidige pand hebben wij precies waar we voor staan , een gezellig ontvangst ruimte midden in onze showroom. Zoals velen ondertussen al weten staat de koffie of iets fris altijd klaar.
Aan de balie gaan we direct samen met u kijken naar het probleem en bespreken wij met u de mogelijkheden. Aangezien wij vol achter ons bedrijf en kennis staan blijven wij maar zeggen ;
GEEN ONDERZOEK KOSTEN , NO CURE NO PAY en de koffie en service blijft gratis. Mocht u daarna er voor kiezen om tot reparatie over te gaan hebben wij voortaan wel een gesloten reparatie ruimte.
Onze monteurs moeten uiteindelijk wel kunnen concentreren en in alle rust kunnen werken.
Dit is wel een stuk fijner en we hebben dan ook besloten om gezien de privacy van data en de hoeveelheid reparaties om geen klanten meer toe te staan in onze reparatie ruimte.

Apple reparatie Eindhoven

Apple reparatie Eindhoven

Apple reparatie Eindhoven

Apple reparatie Eindhoven

Nu zijn we alweer bijna een jaar verder en zijn wij een bekend begrip in Eindhoven en ver daar buiten .
Ook het aantal medewerkers is flink gegroeid en ondertussen staan wij met 6 mensen continu voor u klaar.

Refurbished iMacs.

Refurbished MacBook of iMac Eindhoven

Helaas zijn we nu alleen al zo gegroeid dat we geen tijd meer hebben om ook nog op locatie reparaties uit te voeren waardoor,
we genoodzaakt zijn om de bus niet meer in te zetten.
Wij zullen blijven werken om goede service te kunnen blijven aanbieden en heten u van harte welkom bij Startgoed Computers.
Hieronder stellen wij nog even iedereen aan u voor zodat u weet wie onze mensen zijn.

  • Update Juni 2020 :

Startgoed Computers blijft maar doorgroeien en de service en verkoop verder uitbreiden.
Ondertussen gaan wij bijna ons 4 jarig bestaan vieren met een behoorlijk uitgebreid team en een steeds grotere showroom.
Ondertussen hebben wij onze lijn met Refurbished MacBooks en Refurbished iMac’s behoorlijk uitgebreid.
Door onze directe verbinding met het inkopen van Apple MacBooks en iMacs kunnen wij ons assortiment uitbreiden maar veel meer modellen dan u van ons gewend was. Zo hebben wij ruim 25 verschillende Macbooks en ruim 25 verschillende iMacs continu in voorraad om u zo snel mogelijk te voorzien van een nieuw systeem. Aangezien wij rechtstreeks inkopen bij Apple hebben alle producten eventuele terugroep acties al gehad. Tevens plaatsen wij zelf de SSD schijven en eventueel extra geheugen waardoor iedere iMac geheel naar wens kan worden samengesteld.
Niet alleen refurbished producten zitten in ons assortiment maar ook nieuwe producten. Komende jaar gaan wij ons assortiment nog verder uitbreiden en houden wij u op de hoogte van nieuwsberichten via onze social media kanalen en website.

Aangezien ook steeds meer vragen van vaste klanten zijn of wij Apple producten binnen garantie of terugroepactie kunnen repareren zijn wij een samenwerking aangegaan met een Officiële Apple Authorised Service provider om u ook hiermee te kunnen helpen. Zo kunnen wij zorgen dat de wachttijden die u bij Apple heeft behoorlijk korter zijn en u ook hiermee van dienst kunnen zijn.  Bij Apple loopt de reparatie tijd al snel op van 4 weken tot zelfs 16 weken om uw product weer retour te hebben. Wij hebben dit weten te verkorten naar 6-9 werkdagen !.

Apple Authorised Service.

Vanaf heden kunnen wij u ook ondersteunen bij Apple reparaties binnen garantie en service op basis van Apple Quality Programs (klik hier om de programma’s te bekijken).

Door samenwerking met onze Apple Premium Service Provider worden deze reparaties zeer snel (6-9 dagen) en onder de kwaliteitseisen van Apple gerepareerd.

Apple Authorised Service Provider

Compleet Team Startgoed Computers

Martijn Manager en eindverantwoordelijke binnen Startgoed Computers, Tevens zakelijk op locatie

Wendy, Verantwoordelijk voor alle reparaties en aanspreekpunt binnen Startgoed Computers

Rene, Webshop en Hardware reparatie

Shirley, Apple Reparatie Engineer, tevens aanspreek punt bij klantenservice

Mats, Student in opleiding

Rik, Software Apple en Windows Specialist en Hackintosh specialist.