Bekijk ons Apple assortiment

MacBooks

iMacs

Randapparatuur

Onderdelen

Apple-Outlet

Outlet

Over Startgoed Computers BV

Op deze pagina willen wij u graag uitleggen wie wij zijn en waar wij precies voor staan, namelijk Mac reparatie, Mac upgrades en Mac onderhoud en daarbij een ruim aanbod refurbished iMacs en refurbished MacBooks. Startgoed Computers is in 2016 opgericht op de Hurksestraat in Eindhoven. Veel mensen kennen ons pand wij zaten namelijk boven in het pand van Sixpack. Startgoed Computers begon allemaal met het idee om een mobiele werkplaats in een bus te gaan maken. Via deze manier konden wij dan klanten nog sneller helpen en de klant veel ontzien doordat wij op locatie kwamen. Samen met Brover bedrijfswagen inrichting hebben wij toen een extra lange Mercedes Sprinter aangeschaft. Na enkele maanden van voorbereiding is ons dit uiteindelijk gelukt. Een complete bus met verwarming / stroom / internet / en de mogelijkheid om alle reparaties op locatie uit te voeren. Een jaar lang hebben wij in de ochtend op locatie gewerkt bij heel veel klanten, maar al snel begon het bedrijf te groeien en werd onze bezoek locatie veel te klein.

Na precies een jaar hebben we besloten dat het tijd werd voor een nieuwe stap een groter pand, ondertussen was het team ook van 2 personen (Martijn en Mark) ook al gegroeid naar 4 personen namelijk Kevin (Apple Specialist) en Gijsbert (stagiaire). Het was dus echt nodig om een stapje groter te gaan met wel zeer zeker de gedachte dat dit nog ten koste van onze service mocht gaan. Er is toen besloten om te gaan voor een verhuizing naar ons huidige pand op de Hastelweg 232 in Eindhoven. Na een flinke verbouwing hebben wij hier een mooie showroom kunnen openen, met eigen parkeerplaatsen voor de deur. Naast de showroom en een behoorlijk grote reparatie ruimte wilde wij wel de Brabantse gezelligheid bewaren en de klanten blijven zien die ons al een heel jaar trouw waren gebleven.

In het huidige pand hebben wij precies waar we voor staan, een gezellig ontvangstruimte midden in onze showroom. Zoals velen ondertussen al weten staat de koffie of iets fris altijd klaar. Aan de balie gaan we direct samen met u kijken naar het probleem en bespreken wij met u de mogelijkheden.  Mocht u daarna ervoor kiezen om tot reparatie over te gaan hebben wij voortaan wel een gesloten reparatie ruimte. Onze monteurs moeten uiteindelijk wel kunnen concentreren en in alle rust kunnen werken. Dit is wel een stuk fijner en we hebben dan ook besloten om gezien de privacy van data en de hoeveelheid reparaties om geen klanten meer toe te staan in onze reparatie ruimte.

Apple reparatie Eindhoven

Apple reparatie Eindhoven

Apple reparatie Eindhoven

Apple reparatie Eindhoven

Refurbished iMacs.

Refurbished MacBook of iMac Eindhoven

Startgoed Computers blijft maar doorgroeien en de service en verkoop verder uitbreiden. Ondertussen gaan wij ons 4-jarig bestaan vieren met een behoorlijk uitgebreid team en een steeds grotere showroom. Ondertussen hebben wij onze lijn met Refurbished MacBooks en Refurbished iMac’s behoorlijk uitgebreid. Door onze directe verbinding met het inkopen van Apple MacBooks en iMacs kunnen wij ons assortiment uitbreiden maar veel meer modellen dan u van ons gewend was. Zo hebben wij ruim 20 verschillende Macbooks en ruim 20 verschillende iMacs continu in voorraad om u zo snel mogelijk te voorzien van een nieuw systeem. Aangezien wij rechtstreeks inkopen bij Apple hebben alle producten eventuele terugroep acties al gehad. Bovendien plaatsen wij zelf de SSD-schijven en eventueel extra geheugen waardoor iedere iMac geheel naar wens kan worden samengesteld.
Niet alleen refurbished producten zitten in ons assortiment, maar soms ook nieuwe producten.

Komende jaar gaan wij ons assortiment nog verder uitbreiden en houden wij u op de hoogte van nieuwsberichten via onze socialmediakanalen en website.

Bekijk ons Apple assortiment

MacBooks

iMacs

Randapparatuur

Onderdelen

Apple-Outlet

Outlet

Team Startgoed

Team Startgoed, Wendy – Rene – Martijn – Shirley – Mats – Rik

Martijn Startgoed

Martijn. Bedrijfsleider Startgoed Computers

Shirley

Shirley. Webshop medewerkster

Rene

Rene. iMac specialist

Wendy Startgoed

Wendy. MacBook specialiste

Rik. Software en Server specialist

Rik. Software en Server specialist