iMac moederbord reparatie

Voor reparatie van uw moederbord voor uw iMac of MacBook, bent u bij ons aan het juiste adres. Want Startgoed repareert alle moederborden van uw iMac of MacBook. Een iMac moederbord reparatie voeren wij vakkundig uit. We voeren moederbord reparatie uit tot op SMD niveau, alle reparaties zijn mogelijk, inclusief alle soorten soldeerwerk. Wij melden dat klant zelden de opmerking: “uw Moederbord is kapot koopt u maar een nieuwe iMac”, want dit is echt zelden nodig. Let wel op wij repareren alleen moederborden waar niet zelf al aan gesleuteld is. Bovendien moeten wij bij een iMac reparatie van uw moederbord altijd de complete iMac hebben.

Start uw Apple niet meer op? Heel vaak wordt een Apple direct afgeschreven met de melding “het moederbord is kapot”, maar in veel gevallen zijn deze moederborden nog te maken. Bij een moederbord reparatie werken wij op basis van No Cure, No Pay. Wij hebben veel ervaring met het repareren van moederborden. Denk hierbij aan soldeerwerk of defecte aansluitingen. Startgoed repareert moederborden van alle verschillende iMac’s vanaf ‘late 2012’.

Even bij het begin beginnen : iMac moederbord zomaar kapot ?

Wat wij vaak zien bij iMacs dat Apple aan de klant veel te snel aangeeft dat het Moederbord van de iMac defect is. Het moet wel heel gek lopen wil een Apple moederbord kapot gaan, maar het kan natuurlijk altijd. Een Apple iMac moederbord kan in 90% van de gevallen gemaakt worden alleen zijn er maar weinig reparatie bedrijven die het aandurven. Wij repareren uw iMac moederbord tot op component niveau waardoor wij ten eerste snel kunnen repareren en ten tweede een reparatie vaak goedkoper is dan een nieuw moederbord in uw iMac te plaatsen zonder er echt door een kenner naar te hebben laten kijken. Enkele reparaties waarmee wij u kunnen helpen:

  • iMac processor reparaties op het moederbord;
  • Grafische kaart problemen met de iMac (zowel op het moederbord als losse videokaart reparaties);
  • iMac moederbord reparatie voor aansluitingen op het moederbord welke defect zijn;
  • iMac moederbord reparatie voor USB poorten; 
  • Audio problemen;
  • Thunderbolt problemen;
  • Stroom problemen op uw iMac moederbord;
  • Geheugen problemen op uw iMac moederbord (ook voor de moederborden met geïntegreerd geheugen kunnen wij u helpen).

Waarom is mijn moederbord defect: 

Een veel voorkomend probleem is dat mensen hun iMac niet goed onderhouden terwijl de iMac ondertussen helemaal vol met stof zit. Een iMac die veel gebruikt wordt zal ieder jaar van binnen een keer helemaal gereinigd moeten worden. Het stof waar u niets aan kunt doen om het niet in de iMac te krijgen, zal zich gaan vast zetten tegen verschillende componenten. Zie hieronder de foto’s en oordeel zelf dat dit vragen om problemen is.

Vragen of opmerkingen over jouw iMac moederbord reparatie of op zoek naar een andere iMac reparatie?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 040 – 218 33 88 

Reparatie aanmelden homepagina v2