Processor upgrade iMac 2017 en 2019 27 inch 

Startgoed Computers gaat verder waar andere upgrade bedrijven stoppen. Zo kan startgoed computers u vanaf heden helpen bij het upgraden van uw processor bij zowel de iMac 2017 als de iMac 2019. Om het zo duidelijk mogelijk te houden voeren wij uitsluitend 2 verschillende upgrades uit.

Processor upgrade
Processor upgraden in iMac 2017

Upgrade processor iMac 2017 27inch met een Intel core i7

Heeft u een iMac 2017 welke nu een Intel core i3 of Intel core i5 heeft en wilt u graag een iMac upgrade naar een Intel Core i7? Bij de iMac 2017 processor upgrade is het alleen mogelijk om de Intel core i7 7700K te gebruiken. Deze processor heeft maar liefst 4 Cores en draait op 4.2GHz (dit is de maximale processor die mogelijk is vanuit Apple).

  1. Bij de upgrade openen wij uw iMac zorgvuldig zoals wij ook doen bij de SSD upgrades of het refurbishen van iMacs.
  2. Wij staan garant voor uw scherm , dus als deze breekt tijdens de upgrade vervangen wij deze op onze kosten (bij ons geen kleine lettertjes).
  3. Wij demonteren uw moederbord en kunnen desgewenst ook meteen een SSD upgrade uitvoeren als u dit wenst.
  4. Bij de upgrade reinigen wij de iMac volledig en vervangen wij de koelpasta van de CPU en GPU.
  5. Na de processor upgrade testen wij uw systeem 24 uur met maximale belasting om er zeker van te zijn dat uw iMac geen andere problemen of storingen heeft.
  6. Wij plakken de iMac dicht met een originele lijmkit van Apple. Dit is met foam tussen de tape, waardoor deze in de toekomst ook weer geopend kan worden en niet uw scherm breekt zoals andere reparateurs aangeven.

De upgrade van de processor zit op een prijs van €649,00 incl. BTW en montagekosten. 

Upgrade processor iMac 2019 27inch met een Intel core i9

Intel core i9

Intel core i9

intel core i9 9900k tray

Intel core i9 9900K tray

Heeft u een iMac 2019 welke nu een Intel core i5 of Intel core i7 heeft en wilt u graag een iMac upgrade naar een Intel Core i9 omdat u echt meer power nodig heeft? Bij de iMac 2019 processor upgrade is het alleen mogelijk om de Intel core i9 9900K te gebruiken, wij voeren uitsluitend deze upgrade uit.
Deze processor heeft maar liefst 8 Cores en draait op 3.6GHz (dit is de maximale processor die mogelijk is vanuit Apple voor dit model)

Hiermee kunt u uw iMac 2019 voorzien van een flinke upgrade welke aanzienlijk goedkoper is dan de beschikbare upgrades welke Apple aanbied.
Tevens voeren wij deze upgrades naderhand uit en dit is bij Apple niet mogelijk.

1.Bij de upgrade openen wij uw iMac zorgvuldig zoals wij ook doen bij de SSD upgrades of het refurbishen van iMacs.
2.Wij staan garant voor uw scherm , dus als deze breekt tijdens de upgrade vervangen wij deze op onze kosten. (bij ons geen kleine lettertjes).
3.Wij demonteren uw moederbord en kunnen desgewenst ook meteen een SSD upgrade uitvoeren als u dit wenst. (zie pagina SSD Upgrade iMac)
4 Bij de upgrade reinigen wij de iMac volledig en vervangen wij de koelpasta van de CPU en GPU.
5 Na de processor upgrade testen wij uw systeem 24 uur met maximale belasting om er zeker van te zijn dat uw iMac geen andere problemen of storingen heeft.
6 Wij plakken de iMac dicht met een originele lijmkit van Apple. Dit is met foam tussen de tape waardoor deze in de toekomst ook weer geopend kan worden en niet uw scherm breekt zoals andere reparateurs aangeven.

De upgrade van deze processor zit op een prijs van €649,00 incl btw en montagekosten. 

Wat doen wij bij een processor upgrade ?

Aangezien Startgoed Computers deze upgrades dagelijks uitvoert, weten wij welke kwaliteit en garanties wij kunnen geven.

Wij reinigen direct uw hele iMac van binnen en brengen nieuwe koelpasta aan bij de GPU en de nieuwe CPU. Uw iMac wordt vakkundig gesloten met originele lijmkit. Hierdoor kan in de toekomst uw iMac ook weer geüpgrade worden. 2 jaar garantie op de processor en de upgrade. Startgoed Computers voert naast een Processor upgrade ook RAM en Software-updates uit voor iMacs.

imac processor upgrade geekbench

Vragen? Neem dan contact met ons op!

Vragen of opmerkingen over je trage iMac? Of heb je interesse in de iMac SSD upgrade of een andere iMac upgrade? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 040-218 33 88.

Reparatie aanmelden homepagina v2