Mac Mini reparaties

Bij startgoed Computers voeren wij diverse Mac Mini reparaties uit:

Moederbord reparatie Mac Mini

Alle reparaties voor moederbord problemen voeren wij uit, of het nu tot chip level is of het compleet vervangen van het moederbord. Niets is voor ons te gek. Hoog slagingspercentage en alles op basis van no cure, no pay. Bord reparaties kunnen ooit wat langer duren, maar dan is de kans van slagen ook erg groot.

Harde schijf reparatie Mac Mini

Helaas hebben veel oudere Mac Mini’s nog de oude schijven in het systeem zitten, na ongeveer 5 jaar zult u merken dat deze erg traag worden. Een harde schijf reparatie biedt dan uitkomst.. Vaak komen mensen binnen met het welbekende verbodsbord in het scherm, maar dan is de schijf vaak al niet meer te redden.

Natuurlijk kunnen wij er voor u een nieuwe inzetten, al adviseren wij om direct de SSD upgrade Mac Mini uit te voeren. Bovendien voeren wij Data Recovery Mac Mini uit, dus in veel gevallen kunnen wij ook van een defecte harde schijf uit de Mac Mini toch de data nog terug halen.

Ventilator reparatie Mac Mini

Heeft uw Mac Mini tijdens het opstarten last van een ratelend geluid of een schurend geluid dan is er een grote kans dat de ventilator defect is.
Dit is gelukkig geen moeilijke reparatie voor ons en vaak is deze reparatie klaar terwijl u wacht.
Ook kan het zijn dat uw Mac Mini wel gewoon opstart maar na verloop van tijd uitvalt, dit komt vaak omdat de koeling dan niet in orde is doordat de ventilator helemaal niet meer draait.

Voeding reparatie Mac Mini

Gaat de Mac Mini helemaal niet meer aan dan kan het zo zijn dat de voeding defect is, geen probleem deze zijn gelukkig origineel nog goed leverbaar en kunnen wij voor u vervangen.

Neem gerust contact met ons op over jouw Mac Mini reparatie. Ook voor Mac Mini upgrades bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn iedere werkdag open van 09:00 uur  tot 18.00.
Geen afspraak nodig dat is het voordeel van eigen voorraad, dan is het in de meeste gevallen klaar terwijl je wacht!

Reparatie aanmelden homepagina v2