Voor aanmelden ga naar onze inruil pagina : KLIK HIER

Wist u dat het bij Startgoed Computers mogelijk is om je oude iMac of MacBook in te ruilen en daar nog een leuke restwaarde voor te krijgen?
Aangezien wij dagelijks veel vragen krijgen of het mogelijk is om uw iMac of MacBook in te ruilen hebben we even dit bericht geschreven om hier wat uitleg over te geven en de voorwaarden hier van uit te leggen:

MacBook inruilen

Een MacBook inruilen is mogelijk, maar uitsluitend zakelijk, u verkoopt de Macbook dus namens ons bedrijf aan ons aangezien wij alleen BTW MacBooks inkopen en verkopen. Een particulier kan dus niet bij ons inruilen. Wij willen bij de aanvraag van uw inruil dus altijd uw Bedrijfsnaam en KVK nummer ontvangen dit is voldoende voor ons om een inkoop verklaring aan te kunnen maken. Ook controleren wij uw in te ruilen MacBook altijd op serienummer dus deze hebben we vooraf altijd nodig. Ontvangen wij uw aanvraag op onze website zonder KVK nummer of bedrijfsnaam zullen wij u ook geen aanbod doen. 

Een ingeruilde MacBook word gecontroleerd op

  1. Wij controleren uw MacBook op uiterlijke staat, aangezien wij uitsluitend A-Grade Macbooks verkopen ruilen we dus ook alleen A-Grade in, Een krasje of deukje kan er altijd opzitten maar het scherm moet 100% schade vrij zijn. Anders hebben wij geen interesse.
  2. Wij controleren uw MacBook altijd op waterschade, wij openen dus uw MacBook om daar de controle punten in te kunnen zien om zeker te weten dat er geen waterschade in uw MacBook is of is geweest.
  3. De accu van uw MacBook kan versleten zijn dat is voor ons geen probleem.
  4. Coating problemen op uw MacBook is voor ons ook direct een reden om de MacBook niet in te kopen, gezien dat wij dan het scherm moeten vervangen en deze erg prijzig zijn is inruilen dan ook niet interessant van een scherm met coating problemen.
  5. Oplader en eventuele toebehoren zijn altijd welkom, maar geef dit bij uw inruil ook altijd even aan.
  6. Wij controleren altijd uw serie nummer in onze systemen en op stopheling.nl om er zeker van te zijn dat uw MacBook niet van diefstal afkomstig is. Bij een positieve melding op stopheling.nl zullen wij ook direct over gaan tot aangifte.
  7. Belangrijk: wij ruilen alleen MacBook in vanaf het productie jaar 2015, modellen voor 2015 hebben voor ons geen inruil waarde meer.

Waar word de waarde van mijn MacBook op gebaseerd?

Wij baseren uw inruil waarde op onze huidige inkoop prijzen waarvoor wij een bepaald model inkopen rechtstreeks bij Apple.
Daarbij rekening houdend dat wij eventueel de accu moeten vervangen, de volgende klant ook weer 2 jaar garantie aan bieden, en eventuele mankementen opgelost moeten worden. Onze inruil prijs blijft dus altijd het zelfs of u deze nu los aan ons wilt verkopen of in wil ruilen bij aanschaf van een nieuwe machine op onze website.
Heeft uw MacBook schade, en wilt u deze toch inruilen meld dit dan even van tevoren, aangezien wij alles kunnen repareren denken we graag met u mee.

iMac inruilen bij Startgoed Computers

Ook een iMac is natuurlijk in te ruilen bij Startgoed Computers, maar ook hier zijn we heel streng in de controle net als bij de MacBook.
Zo controleren wij eerst of uw iMac nog helemaal origineel is, dus geen zelf vervangen componenten.
Geen imitatie lijmlaag tussen scherm en behuizing van de iMac want dan kunnen wij hem niet zonder risico upgraden.
Het serie nummer van de voet (onder op de voet staat uw model en serie nummer)  moet overeenkomen met het serie nummer welke in de iMac zit. De iMac moet volledig origineel zijn, dus origineel scherm, originele behuizing en voet en de binnenkant van de iMac moet volledig origineel zijn.
Uitgesloten: Zit er al een SSD in uw iMac dan is deze niet altijd origineel dat is geen enkel probleem, mits er maar een originele lijmlaag is gebruikt!

Waar word de waarde van mijn iMac op gebaseerd?

Veel mensen zien onze verkoop prijzen en denken dan ook direct die prijs te ontvangen bij inruil dit is natuurlijk niet het geval. Al onze iMac komen rechtstreeks van Apple en hebben 2 jaar garantie als wij ze inkopen waardoor we dit ook bij de klant kunnen aanbieden. Als wij de iMac van u inkopen dragen wij het risico van de 2 jaar garantie volledig zelf, ook plaatsen wij altijd nieuw geheugen en een nieuwe SSD in de iMac voordat deze week verkocht gaat worden.
Bij het bepalen van de inruil prijs kijken wij alleen naar het jaartal iMac met de bijhorende specificaties zoals deze origineel was, Extra geheugen of een SSD Upgrade heeft voor ons geen extra waarde, deze worden namelijk sowieso vervangen.

Belangrijk: Bij inruil van uw iMac kunt u van ons altijd uw HDD/Fusion retour ontvangen zodat u deze zelf kunt bewaren. Eventueel kunnen wij deze ook voor u vernietigen.
Heeft uw iMac schade, bijvoorbeeld aan het scherm kan hij nog gewoon ingeruild worden, wij houden hier uiteraard wel rekening mee in verband met de inkoop prijs van het onderdeel.