iMac harde schijf vervangen

Heb je problemen met de harde schijf in je MacBook Pro, iMac of bijvoorbeeld MacBook Air? Wij kunnen je altijd helpen en hebben diverse mogelijkheden.

Harde schijf recovery

Is uw harde schijf gecrasht maar is deze technisch nog wel in orde dan kunnen we u helpen om de bestanden over te zetten naar een nieuwe harde schijf. Wij kunnen veel data gewoon terug halen en mocht de harde schijf echt mechanisch kapot zijn helpen wij u ook verder. Wij zijn namelijk partner van Stellar Data Recovery.

Startgoed Computers heeft veel ervaring met het repareren, vervangen en upgraden van harde schijven en SSD’s in Apple iMac’s, Apple Mac Mini, MacBook Pro en MacBook Air. U ontvangt altijd van ons een diagnose en prijsopgave voordat wij over gaan tot reparatie. Ook bij deze diensten berekenen wij geen onderzoekskosten en werken wij op basis van no cure, no pay.

Waarom de Harde schijf vervangen?

Onze tip is om even te kijken op onze pagina SSD upgrade als u graag een grote snelheid toename wilt in uw iMac of MacBook. Soms worden wij namelijk gebeld of gemaild door klanten die vragen om een nieuwe gewone harde schijf. Dit zal niet gaan helpen om uw iMac of MacBook sneller te maken. Is uw harde schijf kapot en wilt u een nieuwe harde schijf met grote opslag en bent u tevreden met uw huidige snelheid is een standaard HDD prima.

Harde schijf kapot?

Uw harde schijf in de iMac, MacBook, is kapot zodra uw Mac een melding geeft dat er problemen zijn gevonden met uw harde schijf, of als u een vreemd geluid uit de Mac hoort komen. In dat geval adviseren wij u om uw werk meteen te staken en de iMac of MacBook direct uit te schakelen en om verdere schade te voorkomen. Zeker als u nog geen back-up heeft gemaakt of geen gebruik maakt van een Apple Time Machine is verder werken zeer onverstandig. Neem contact op met Startgoed Computers en bespreek de mogelijkheden om data verlies te voorkomen.

Vragen of opmerkingen over de iMac harde schijf reparatie of op zoek naar een andere iMac reparatie?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 040 – 218 33 88 / 06 – 57 48 00 20

Vragen of opmerkingen over jouw iMac moederbord reparatie of op zoek naar een andere iMac reparatie?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 040 – 218 33 88 

Reparatie aanmelden homepagina v2