MacBook Magsafe connector vervangen

Vaste prijs Incl. 2 jaar garantie en Incl. montage €129

Laadt uw MacBook niet meer op? Dan is waarschijnlijk het oplaadpunt, ook wel Magsafe genoemd, defect. Door het vaak in- en uithalen van de voedingsstekker kan het zijn dat de MagSafe-connector op het moederbord van uw laptop geen contact meer maakt. Dit is een veel voorkomend probleem dat wij repareren.

Het vervangen van de laptop-stroomaansluiting (MagSafe-connector) is zeer specialistisch werk. Onze monteurs repareren dit probleem snel en vakkundig. Als u uw MacBook nu bij ons langs brengt repareren wij dit probleem vaak al binnen 24 uur!

Macbook Magsafe connector vervangen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en om uw reparatie zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren, maken wij met u een afspraak wanneer de reparatie zal plaatsvinden. Een van onze monteurs repareert dan uw stroomaansluiting op de aangegeven tijd. Voor het vervangen van de MagSafe hebben wij een vast tarief van €129 Inclusief materiaal. De reparatie van de MagSafe-connector is meestal binnen 24 uur klaar. Bij MacBook Pro en MacBook Air reparaties geven wij standaard 2 jaar garantie op de reparatie van de MagSafe aansluiting.

Vragen of opmerkingen over de Macbook Magsafe connector vervangen of overige Macbook reparaties?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 040 – 218 33 88

Reparatie aanmelden homepagina v2