Macbook Magsafe connector reparatie

Vaste prijs Incl 2 jaar garantie en Incl montage €129

Laadt uw MacBook niet meer op? Dan is waarschijnlijk het oplaadpunt, ook wel Magsafe genoemd, defect.Door het veelvuldig in- en uithalen van de voedingsstekker kan het zijn dat de MagSafe-connector op het moederbord van uw laptop geen contact meer maakt. Dit is een veel voorkomend probleem dat wij repareren.

Het vervangen van de laptop-stroomaansluiting (MagSafe-connector) is zeer specialistisch werk.Onze monteurs repareren dit probleem snel en vakkundig.Als u uw MacBook nu bij ons langs brengt repareren wij dit probleem vaak al binnen 24 uur!

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en om uw reparatie zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren, maken wij met u een afspraak wanneer de reparatie zal plaatsvinden. Een van onze monteurs repareert dan uw stroomaansluiting op de aangegeven tijd. Voor het vervangen van de MagSafe hebben wij een vast tarief van €129 Inclusief materiaal. De reparatie van de MagSafe-connector is meestal binnen 24 uur gerealiseerd. Bij MacBook Pro en MacBook Air reparaties geven wij standaard 2 jaar garantie op de reparatie van de MagSafe aansluiting.

Offerte aanvragen

Heeft u vragen of opmerkingen over een Macbook reparatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen
(Voorbeeld: Macbook Air A1465 of iMac 27inch dun model 2017)